Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Tammara Webber: E usor sa ma ranesti

Cop E USOR SA TE RANESC.cdr
„Aş putea să o desenez numai din atingeri, fără să îi văd trupul gol.”(Tammara Webber)

Despre carte.

Aparut la editura Epica, E usor sa ma ranesti, este “Un roman intens, sfasietor si fierbinte”- Colleen Hoover

„Se simtea singur si isi pierduse calea.

Apoi, a gasit-o pe ea.

Si viitorul i s-a parut mai nesigur ca niciodata.

In copilarie, Landon Lucas Maxfield credea ca are o viata perfecta si se astepta la un viitor EXTRAORDINAR… pana cand o tragedie i-a zdruncinat familia si, astfel, a ajuns sa puna la indoiala toate lucrurile in care CREZUSE PANA ATUNCI.

Tot ceea ce voia era sa lase trecutul in urma. Cand a intalnit-o pe Jacqueline Wallace, dorinta de a fi el tot ceea ce ea ar fi avut nevoie a prins contur ATAT DE USOR…

Atat de usor cat poate un om care a aflat pe pielea lui ca sufletul poate fi RANIT cu usurinta si ca toate sperantele pe care le-a avut vreodata se pot risipi CAT AI CLIPI. ”

„Pentru oamenii obişnuiţi, inelul din buză reprezenta opusul accesibilităţii. Era o barieră auto-construită şi servea drept avertisment că durerea nu mă putea opri, ba chiar îmi plăcea.”

„N-am să mă las niciodată intimidat de vreo odraslă care se dă în spectacol pe banii părinţilor; ştiu cât de rapid poate să dispară totul, mai ales atunci când nimic nu a fost, vreodată, al tău.”

„Fusesem atras de ea săptămâni întregi, dar păstrasem distanţa până în noaptea în care devenisem protectorul ei. Ca în acel proverb chinezesc care spune că , dacă salvezi o viaţă, vei avea pentru totdeauna o responsabilitate faţă de acea persoană, nu o puteam lăsa să se scuture de praf şi să pornească mai departe.”

„Toţi avem nevoie de momentele nostre de singurătate, dar această fată nu ar trebui să se simtă niciodată singură.”

“E usor sa ma ranesti” este o carte care scoate la iveala cele mai ascunse secrete ale protagonistului, temerile, gandurile si sperantele acestuia. Ajungi sa traiesti impreuna cu Lucas, sa il urmezi la fiecare pas, sa treci prin multe momente de suferinta, dar si de bucurie.

Puterea vindecatoare a iubirii. Pe acest principiu se contureaza povestea lui Lucas, care reuseste sa-si gaseasca antidotul pentru suferinta, iar acela este iubirea. Tot daca procesul de vindecare nu este unul simplu, autoarea reuseste sa faca sa para totul “ATAT DE USOR…”.

Tammara Webber creeaza un personaj special, pe Landon Lucas Maxfield, care ofera o perspectiva inedita atat asupra iubirii, cat si a vietii in general.

O carte interesanta si provocatoare, care te va captiva inca de la primele pagini.

Despre autor.

Tammara Webber este o autoare americana la New York Times, USA Today si Amazon Bestseller.
In 2011 Webber si-a publicat prima carte pentru adolescenti, intitulata Between the Lines,care a fost republicata de Penguin / Razorbill UK Publishing.
De la acest autor mai poti citi si:
Contours of the Heart (series):
Easy (2012)
Breakable (prequel – 2014)
Sweet (2015)

Between the Lines (series):
Between the Lines (2011)
Where You Are (2011)
Good For You (2011)
Here Without You (2013)
De asemenea, mai multe informatii si noutati despre autor poti gasi pe site-ul : http://tammarawebber.blogspot.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares