Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Supunere. De Michel Houellebecq

“Reacționarul este cineva care vrea sa se intoarca la starea anterioara – ceea ce nu reprezinta o posibilitate in cartile mele. Pentru mine, totul e ireversibil in viata, la fel si la nivel individual.” Michel Houellebecq

Supunere-foto-e1451505565497-997x1024

O carte carte te cutremura, care te intoarce la 180 grade. Ce s-a intamplat pana acum prevede cum va arata Europa in viitorul apropiat. Aparent o carte despre islamizarea Frantei in special, te va scoate din rutina in care te-ai obisnuit sa citesti. Houellebecq spune lucrurilor pe nume, vorbeste de constrangerile societatii, frustrarile si evolutia lor reala, ca in final sa poti decide: Tu te vei supune? Ai zice “bineinteles ca nu”, iar de aici intreaga revolta interioara si o serie de intrebari care te pun pe ganduri: Ce viitor are Europa? Sau.. Europa are vreun viitor? Cum poti influenta viitorul, cce conteaza de fapt?

Ar suna a cliseu “Supunere e o carte pe care n-o lasi din mana pana nu o termini”, insa cu fiecare pagina vrei sa o citesti si pe urmatoarea sperand ca vei afla raspunsuri la intrebari care te macina si care te macinau de multa vreme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares