Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Sally Green: Jumatatea salbatica

2755_7f13b775 „Intodeauna am crezut ca Darul unei persoane  reflecta ceva despre acea persoana si tot ce-mi pot da seama este ca Darul meu reflecta dorintele mele, iar dorintele mele sunt acelea de a fi salbatic si in totalitate liber.” ( Sally Green)

Despre carte.

Aparuta la Editura TREI Jumatatea salbatica este a doua carte din triologia Half Life.

Time Magazine o numeşte „periculos de captivantă”, iar Daily Telegraph declară că Sally Green este „noua J.K. Rowling”.
Descoperă povestea pe care cititorii din lumea întreagă o aşteaptă cu sufletul la gură.

“Din nou, Sally Green răstoarnă definiţiile. Ce înseamnă sălbatic? Ce înseamnă uman sau civilizat? Tensiunea insuportabilă, dorinţa de a supravieţui cu orice preţ, precum şi dihotomia bine-rău, dragoste-ură, sălbatic-civilizat, toate acestea bântuie cititorul, culminând cu un deznodământ care anunţă atmosfera sumbră şi misterioasă din ultimul volum al trilogiei. “–Booklist

După ce şi-a întâlnit tatăl, pe Marcus, temutul Vrăjitor Negru, şi a primit de la acesta cele trei daruri, semnul devenirii unui Vrăjitor cu drepturi depline, Nathan luptă pentru supravieţuire, hăituit de Vânătorii Consiliului şi mânat constant de dorinţa de a-l regăsi pe Gabriel şi de-a o salva pe Annalise.

Adevărata provocare însă este să înveţe să-şi controleze Darul proaspăt descoperit, latura sălbatică a sinelui, sursa unei puteri ce ameninţă să spulbere totul în calea ei. Iar miza nu e numai propriul său destin, ci destinul întregii lumi a Vrăjitorilor.

“Jumătatea Sălbatică are personaje la fel de complexe, elementul magic la fel de pregnant şi scene de acţiune tot atât de tensionate ca în romanul care o precede, Jumătatea Rea. “–Publishers Weekly

“Ma trezesc. Inca simt gustul sangelui. Am langa cap lesul de vulpe. E doar o gramajoara de blana, mate si oase. Imi vine s-o iau si s-o arunc cat colo. Urasc bestia aia din mine. O urasc. Nu sunt eu, nu se poate. Eu nici n-am vrut sa ucid vulpea. I-am zis doar sa nu o ucida. Nu era nevoie. Urlu si bluestem trupul tot mai teapan al vulpii de atata frustrare, insa de fapt tip la animalul din mine. Sper ca ma aude. Sper ca stie ca-l urasc. Nu vreau deloc Darul pe care l-am primit. Il urasc cu totul si cu totul.”

“Ma ridic si dau ocol mesei. Nu-mi surade catusi de putin idea. N-am niciun chef sa ma lupt cu Vrajitorii sau sa-mi pun viata in joc in slujba unei cauze. Si chiar nu ma vad luptand cot la cot cu un Vrajitor Alb. Nu vreau decat sa o gasesc pe Annelise si sa traim in liniste, netulburati de nimeni pe malul unui rau toata viata”

Va reusi Nathan sa o gaseasca pe Annelise si sa o trezeasca din vraja lui Mercury? Isi va omori el oare tatal? Raspunsul la aceste intrebari si la multe altele il poti gasi doar citind aceasta minunata carte.

Despre autor.

Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune… să bea mai puţină cafea.

La Editura Trei a apărut Jumătatea Rea, romanul său de debut şi primul volum al trilogiei Half Life. Drepturile de publicare au fost vândute în 50 de ţări. Fox 2000 a achiziţionat drepturile de ecranizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares