Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Robin S. Sharma: Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

calugarul-care-si-a-vandut-ferrari-ul_1_fullsize“Robin S. Sharma a creat o poveste fermecatoare care inglobeaza instrumentele clasice ale transformarii intr-o filosofie simpla de viata. O carte minunata care va va schimba viata”-Elaine St. James, autor al cartilor Simplify your Life si Inner Simplicity

Despre carte.

“Pur si simplu senzationala. Aceasta carte va va binecuvanta viata.”-Mark Victor Hansen, co-autor al cartii “Supa de pui pentru suflet.”

“O aventura amuzanta, fascinanta si entuziasta pe taramurile dezvoltarii, eficientei si fericirii personale. Ea contine comori de intelepciune care pot imbogati  si imbunatati viata orcui.”- Brian Tracy, autor al cartii “Maximum Achievement” ( Realizare Maxima)

“O poveste captivanta care ne educa si ne incanta deopotriva”- Paulo Coelho, autor al bestsellerului Alchimistul

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul este povestea lui Julian Mantle, un avocat faimos, care din cauza stilului de viata dezechilibrat ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord intr-o sala de tribunal aglomerata. Colapsul fizic ii genereaza o criza spirituala ogligandu-l sa-si infrunte conditia si sa caute raspunsuri la cele mai importante intrebari ale vietii. Sperand sa-si gaseasca fericirea si implinirea, el porneste intr-o odisee extraordinara a unei culturi vechi in care descopera un remarcabil sistem de eliberare a potentialului mintii, trupului si sufletului si invata sa traiasca cu multa pasiune, cu un scop bine definit si intr-o pace deplina. Imbinand in mod stralucit intelepciunea spiritual si nemarginita a Estului  cu principiile de success avansate ale Vestului, aceasta poveste va inspira si va arata pas cu pas calea pentru a va trai viata cu mai mult curaj, in armonie, abundenta si bucurie.

“Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul este coerenta, utile si cu siguranta merita citita. Ea ii poate  ajuta pe cititori sa e descurce in lupta pentru subzistenta.”- The Kingston Whig-Standard

“…o comoara- o formula elegant si puternica pentru succesul si fericirea autentice. Robin S. Sharma  a captat intelepciunea epocilor si a facut-o relevanta pentru aceste vremuri agitate. Nu as putea sa o trec cu vederea.”- Joe Tye, autor al cartii  Never Fear, Never Quit.

“…reguli simple pentru a ne atinge potentialul”- The Halifax Daily News

“O parabola realizata minuat, care dezvaluie un set de idei puternice , simple si surprinzatoare pentru imbunatatirea calitatii vietii tuturor. Recomand aceasta bijuterie de carte tuturor clientilor mei.”- George Williams, presedinte, Karat Consulting International

Despre autor.

Robin S. Sharma este o autoritate universal recunoscuta in domeniul leadershipului, performantei de varf si organizarii vietii. Autor al unor lucrari apreciate la scara larga, inclusiv al bestsellerului Calugarul care si-a vandut Ferraari-ul, continuarea acestuia, Atinge maiestria in leadership cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si clasicul motivational MegaLiving, Robin Sharma are un master in Drept si s-a bucurat de o cariera deosebita ca avocat specializat in litigii. Este o personalitate  care a aparut in sute de publicatii de elita, de la USA Today si Success Magazine, pana la Financial Post, The Globe and Mail si NBC, CBC si CTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares