Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Robert Bryndza: Fata din gheață

fata-din-gheata_1_fullsizeApărut la Editura TREI ,,Fata din gheață” este primul volum din seria Erika Foster.

 

Un tânăr descoperă cadavrul unei femei sub un strat gros de gheață dintr-un lac aflat într-un parc londonez. Inspector-șef Erika Foster este chemată să conducă investigația pentru găsirea criminalului.

Victima, o fată frumoasă și bogată, părea să ducă existența perfectă. Însă în cursul anchetei, Erika își dă seama că există legături între crima aceasta și uciderea a trei prostituate, toate găsite strangulate, cu mâinile legate și aruncate în apele din jurul Londrei. Ce secrete întunecate ascunde fata din gheață? În timp ce se luptă cu demonii interiori, dar și cu un criminal mai periculos decât a întâlnit vreodată, Erika Foster trebuie să rezolve cazul că să își salveze cariera.

 

Protagonista, Erika Foster, este o adevărată feministă care luptă cu toate forțele sale pentru aflarea adavarului. Înzestrată cu un talent aparte, pornește împreună cu echipa ei pe urmele criminalului care se află în spatele a mai multor crime ce par să aibă legătură cu misterioasa moarte a faimoasei Andreei Douglas – Brown. Însă, uneori, a fi un detectiv foarte bun îți aduce și dezavantaje, iar Erika Foster știe cel mai bine acest lucru.

În urmă cu ceva timp, într-un caz trecut, faptul că a reușit să ia urmele criminalului și să se apropie foarte mult de el, i-a adus moartea celei mai dragi persoane pe care o avea alături, și anume soțul său. Iar acum, că se află pe urmele altui criminal îi trezește amintiri apăsătoare pe care încearcă să le înfrunte.

Deși nu se bucură de simpatia membrilor familiei Brown, Erika reușește să descopere anumite secrete care dărâmă imaginea de ,,familie perfecta” din care provenea tânăra și care stau la baza rezolvării cazului. Deși Andreea părea, în ochii celor apropiați, o copilă cuminte și la locul ei, în afara casei era total opusul. Și totuși, ce legătură au comportamentul și secretele fetei cu celalalte victime prostituate? Ce leagă aceste cazuri între ele?

Răspunsul la aceste întrebări îl poți afla doar citind acest thriller savuros și incitant, care îți va capta atenția încă de la primele pagini.

 

„Un thriller palpitant, plin de adrenalină!”-The Book Addicted Boy

 

„Unul dintre cele mai dramatice, tensionate și convingătoare thrillere pe care le-am citit vreodată.”-Bookaholic Confessions

 

„O lectură obligatorie pentru toți pasionații de enigme.”-By The Letter Book Reviews

 

„Te ține cu sufletul la gură și, când crezi că ai dezlegat misterul, finalul te ia complet prin surprindere.”-Book Lover Cat Lady

 

„Nenumărate răsturnări de situație… Rămâi fascinat până la ultima pagină. Dă dependență!”-The Book Review Caf

 

img_6154Despre autor.

Robert Bryndza este autorul seriei de mare succes despre inspectorul-șef Erika Foster.

Romanul Fata din gheață s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare în doi ani de la lansare, iar cărțile din seria Erika Foster au fost traduse în 27 de limbi.

 

Robert Bryndza a mai publicat și o serie bestseller de cărți romantice amuzante.

Înainte de a deveni scriitor a fost actor, iar una dintre primele sale slujbe a fost la Muzeul London Dungeon, unde îi plăcea să se costumeze și să sperie turiștii. Este de origine britanică și trăiește în Slovacia alături de partenerul său și cei doi câini maltezi ai lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares