Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori romani

Radu Cinamar: Viitor cu cap de mort

105

“Nu cred că există persoană care să nu-şi dorească să fie fericită şi care să nu vrea să cunoască tainele universului. Apare însă întrebarea fundamentală: cum se poate realiza aceasta? Din câte ştiu, există multe căi, dar toate au în comun acelaşi element şi anume faptul că avem de-a face cu un proces al devenirii, care are loc în timp. Poate că acesta este şi motivul principal pentru care mulţi oameni renunţă la calea spirituală a cunoaşterii chiar înainte de a realiza o veritabilă transformare lăuntrică a fiinţei lor”. ( Radu Cinamar)

Care este cheia cărţii?

Radu Cinamar este pseudonimul unui autor anonim care a descris în 4 volume anumite secrete în ceea ce priveşte România şi poporul român. Pus pe fundalul ficţiunii autorul doreşte să scoată la iveală anumite aspect neştiute de omul simplu, şi reprezintă în acelaşi timp o motivaţie pentru cei care încă au o speranţă în România.

Lectura este una uşoară, dar încărcată de valoare şi raţiune, evenimentele sunt uşor de urmărit şi uimesc prin intensitatea lor atât de mult încât, eu una, nu mă mai puteam opri din citit.
Misterul, stilul alert şi mai ales bogăţia subiectelor tratate în carte îl împinge pe acest autor foarte ocultat în rândul celor mai reprezentativi scriitori ai genului.

Care este povestea?

Prima carte: Viitor cu cap de mort

Primul volum descrie printr-un şir de evenimente uluitoare cum în vara anului 2003, într-o zonă neumblată din Munţii Bucegi, echipa Departamentului Zero ( o secţiune ultrasecretă a Serviciului Român de Informaţii) a făcut o descoperire epocală care ar putea schimba complet destinul omenirii.

Presiunile diplomatice foarte puternice au început să apară din partea marilor puteri (Statele Unite ale Americii) asupra conducerii României pentru a nu scoate la iveală această descoperire. Aceasta a dus la o întelegere din partea celor două state şi la o inedită colaborare de ordin ştiinţific şi militar în cadrul echipei speciale care a plecat în ,,marea expediţie”. Lucrurile s-au complicat atunci când ordinul ocult al iluminaţilor a urmărit să preia controlul locaţiei descoperirii, cât şi asupra expediţiei româno-americane.

Eroul evenimentelor este Cezar Brad, un expert în studierea şi cercetarea fenomenelor stranii şi în acelaşi timp conducătorul unor operaţiuni de o importanţă strategică exceptională pentru statul român.De asemenea, el mai este şi protagonistul unor întânliri memorabile cu un reprezentant de seamă al iluminaţilor, membru al Grupului Bilderberg.

A doua carte: 12 zile

Al doilea volum ,,12 zile- O iniţiere secretă în tărâmul tainic al zeilor reuşeşte să bulverseze aproape în toatalitate concepţiile noastre despre viaţă şi despre universul în care trăim. Deşi clar expuse, noţiunile şi evenimentele din carte şochează atât de mult mentalitatea noastră, încât sunt nevoit să accept că poate cu toţii avem nevoie de o reevaluare profundă a modului în care gândim şi trăim” (Editorul)

A treia carte: Misterul din Egipt

Al treilea volum ne dezvăluie, printre multe altele, amănunte despre un veritabil guvern mondial secret, un grup care conduce din umbră şi manipulează populaţia şi viaţa oamenilor în general. De asemenea, aflăm şi de metodele prin care fac acestea, şi cel mai important, de modul în care noi putem contraacara acest grup.

Printr-o eleganţă copleşitoare eventimentele se îmbină perfect cu observaţii de ordin psihologic şi spiritual, care au rolul de a ne ajuta, de a ne explica şi totodată de a ne oferii soluţii practice şi eficiente pentru a ne schimba viaţa în mod pozitiv.

A patra carte: Pergamentul secret

Cel de-al patrulea volum reprezintă o mină de informaţii care nu trebuie ignorată. Deşi autorul ne-a dezvăluit până acum, în cele 3 volume lucruri şi evenimente care reuşesc să uimească orice cititor şi să facă până şi pe cel mai sceptic om să-şi pună anumite întrebări, el nu se opreşte din menţinerea acestei uluiri. Volumul vine cu relatări uimitoare printre care se numără : modificări spectaculoase produse în Departamentul Zero, colaborarea cu Pentagonul într-o misiune foarte importantă în Antarctica, conţinutul Pergamentului Secret dăruit de zeiţa Machandi ( în al doilea volum) şi mai ales esenţa dezvăluirilor pe care Cezar Brad le face cu privire la una dintre cele mai controversate descoperiri din munţii Carpaţi în anii ’90.
Asul din mânecă a cărţii o reprezintă discuţia dintre eroul principal şi autor, subiectul fiind geneza poporului român. Moment în care ies la iveală amănunte şi aspecte pe care, în general, oamenii nu le-au obervat sau nu le-au acordat atât de multă importanţă până acum.

De ce să citeşti?

Pentru că seria de cărti ale lui Radu Cinamar uimeşte mai ales prin relatarea unor realităţi nebănuite, care ne orientează atenţia şi interesul către domeniile enigmatice ale vieţii şi civilizaţiei umane.

Pentru că descrieriile remarcabile ale secretelor scoase la iveală din trecutul îndepărtat al istoriei şi mai ales claritatea cu care sunt expuse unele aspecte iniţiatice, fac din această carte o bijuterie a cunoaşterii ezoterice.

Cine este autorul?

Radu Cinamar reprezintă un pesiudenim ce ascunde un aspect interesant, şi acela este reprezentat de faptul că citit invers numele autorului devine Ramani cu dar, ramanii făcând parte din marea familie traco-dacică.
Cine este cu adevărat Radu Cinamar? Puţini ştiu, însă se presupune că în spatele acestor volume stă un grup bine organizat şi de încredere, care lucrează eficient şi au dorinţa de a dezvălui aspecte importante şi ultrasecrete oamenilor, pentru a le deschide minţile.

În timp, aceste cărţi au bulversat şi fascinat o mulţime de oameni şi astfel s-a încercat demascarea lui Radu Cinamar, dar fără success, deşi există mulţi autori ale căror scrieri se potrivesc cu aceste volume, dar care au negat cu desăvârşire acest lucru.

Ce mai pot citi de la acelaşi autor?

Răsărit Transilvan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares