Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Mia Sheridan: Te-am ales pe tine

te-am-ales-pe-tine_1_fullsizeApărută la editura Epica Te-am ales pe tine este o poveste de dragoste pe care o să o savurezi cu sufletul la gură.

,,O femeie cu inima frânta”, așa se prezintă Crystal. Numele ei adevărat este Eloise, iar Crystal e numele pe care îl folosește când urcă pe scena de striptease. Cu o copilărie dureroasă, a ajuns o femeie care se mulțumește cu a-și vinde corpul pentru a putea face rost de suficienți bani pentru a-și plăti chiria și celelalte cheltuieli. 

La polul opus, avem ,,un bărbat care are nevoie de ajutor”. Gabriel, este un om blând și cu suflet cald, dar care are și el traume mari. Spre deosebire de Crystal, acesta fusese răpit și abuzat. Acum nu mai putea să se atingă de alți oameni din cauza sechelelor psihice cu care a rămas. Însă, în viața lui apare Chloe, o absolventă de psihologie care îl face pe Gabriel să își dorească să își depășească temerile. Astfel, el decide să meargă într-un club de striptease pentru a-și depăși blocajul mental. 

Așa ajung destinele celor doi să se unească. Crystal acceptă să îl ajute pe Gabriel cu problema lui, dar lucrurile nu merg prea departe deoarece aceasta se sperie și dă înapoi.

,,Îmi tot reaminteam cum nu se întâlniseră privirile ultima dată, vulnerabilitatea din ochii ei, cum păruse pierdută, speriată și îngrozitor de singură. Dăduse masca jos doar pentru o clipă și frumusețea blândă a clipei aceleia mă lăsase fără cuvinte.”

Un eveniment neplăcut le reunește destinele, în momentul în care Crystal este bătută destul de grav într-o parcare, iar Gabrial se oferă să îi ofere îngrijiri medicale. Treptat, cei doi ajung să se apropie din ce în ce mai mult, ajungând să aibă o relație foarte frumoasă, însă nu lipsită de obstacole. Ea continuă să aibă probleme cu propria personalitate, nefiind mulțumită cu sine și devenind furioasă în momentul în care o cunoaște pe Chloe și vede cât de frumoasă, blândă și deșteaptă e. Un alt impediment al relației lor este fratele lui Gabriel, Dominic, care nu are o părere prea bună despre Crystal.

,,Știi de ce s-a dus la clubul de striptease în care lucrezi, nu-i așa? O voia pe Chloe, dar era al naibii de nesigur ca să facă primul pas. Se holba la fotografia ei, vorbea cu ea la telefon, se uita visător în gol. Avea nevoie de tine doar pentru exercițiu, Crystal. Pe ea o dorea. Apoi a trebuit să iei bătaie, iar Gabriel să intre în rolul de salvator.”

Cu toate acestea, cei doi ajung să aibă sentimente puternice unul pentru celălalt. 

,,Ea își sprijini brațele pe pieptul meu, zâmbindu-mi în față. Am râs

-Ce e? am întrebat.

Ridică ușor din umeri și zâmbi larg.

-Nu știu…Sunt pur și simplu…fericită.

O frunză se scutură spre pământ și ateriză în părul ei, de unde i-am luat-o zâmbind și apoi m-am uitat în ochii ei. Căsătorește-te cu mine, îmi venea să spun. Rămâi cu mine pentru totdeauna. 

-Și eu sunt fericit, i-am șoptit, în schimb.”

Un moment culminant apare atunci când Crystal decide să se despartă de Gabriel pentru a putea să se pună singură pe picioare, cu condiția că se vor reîntâlni atunci când ea va fi pregătită.

Te-am ales pe tine este o carte dulce, emoționantă și care înfățișează o frumoasă poveste de dragoste pe care o să o îndrăgești.

Cartea poate fi achiziționată de pe TheBookClub.

Despre autor. 

11138999_1626803810868879_1735324193663788102_nMia Sheridan este o scriitoare americană foarte apreciată de cei de la New York Times, USA Today și Wall Street Journal. Pasiunea ei constă în a împărtăși povești de dragoste despre oameni destinați a fi împreună. Mia trăiește în Cincinnati, Ohio cu soțul ei și cei patru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares