Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Mary Kubica: Fata cea buna

20067510_1742762619096763_1407154751_nApărut la editura Herg Benet, Fata cea bună este bestseller New York Times. Un thriller excepțional, captivant și cu o acțiune întortocheată care îți antrenează mintea și îți ridică multe semne de întrebare.

„Am tot urmarit-o in ultimele cateva zile. Stiu de unde isi face cumparaturile, cunosc spalatoria ei de haine preferata, am aflat unde lucreaza. Nu i-am vorbit pana acum. N-as putea sa-i recunosc timbrul vocii. Inca nu stiu ce culoare au ochii ei sau cum arata cand este ingrozita. Dar urmeaza sa aflu.“

Intr-o seara, Mia Dennett intra intr-un bar unde ar trebui sa se intalneasca cu iubitul ei, cu care are o relatie incurcata. Cand acesta nu apare, Mia pleaca alaturi de un strain enigmatic. La prima vedere, Colin Thatcher pare o alegere perfecta pentru o aventura de o noapte. Dar sa ajunga acasa la Colin se va dovedi cea mai cumplita greseala pe care Mia a facut-o vreodata. Cand Mia dispare, mama ei, Eve, si detectivul Gabe Hoffman nu se vor da in laturi de la nimic pentru a o gasi si a o aduce acasa. Dar niciunul dintre cei doi nu ar fi putut sa prevada complicatiile emotionale care intr-un final le vor distruge lumea in care au trait pana atunci. Cu stilul unui thriller captivant si tensionat, „Fata cea buna“ este un puternic roman care iti arata ca in familiile perfecte nimic nu este ceea ce pare la prima vedere

„Un roller coaster intortocheat. Fanii romanului Fata dispãrutã vor adora la fel de mult si aceasta poveste!“ (Lisa Gardner)

„Acest debut excelent se citeste pe nerasuflate si este de recomandat fara rezerve!“ (Library Journal)

„Romanul spectaculos al lui Kubica va incuraja comparatiile cu Fata dispãrutã.“ (Publishers Weekly)

„Un thriller care ii va face pe cititori sa se intrebe ce se intampla cu adevarat pana la ultimele pagini.“ (Booklist)

„Nu îmi dau seama cât timp o privesc pe fereastră. Nu o supraveghez neapărat de teamă că o va lua la fugă – ştie că nu e cazul s-o facă –, ci mai mult fără un scop anume. Îmi place să văd cum i se înroşeşte pielea de la frig. Cum îi flutură părul în vântul îngheţat. Şi-l dă după urechi, sperând să-l îmblânzească, dar nu reuşeşte. Nu orice lucru se lasă aşa uşor îmblânzit.”

Despre autor.

20068096_1742762599096765_527299391_n

Mary Kubica este autoarea a trei romane, devenite în foarte scurt timp de la apariție bestsellere internaționale, cu peste un milion de exemplare vândute. Este licențiată în istorie și literatură americană la Miami University din Oxford, Ohio. Trăiește în apropiere de Chicago, împreună cu soțul ei și cei doi copii. O găsiți pe Twitter: @MaryKubica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares