Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Evenimente

KILIPIRIM, targ de carte cu discount: 29 octombrie – 2 noiembrie, la Bucuresti

kilipirim

O veste mare pentru iubitorii de carte: in Bucuresti debutează miercuri o noua ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc într-un nou spaţiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic între 10.00 şi 22.00. Intrarea este liberă.

KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Româneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preturi, de până la 90%.

Prima noutate legată de această nouă ediţie a Kilipirim este noul loc de desfăşurare: Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi. Sperăm ca în felul acesta să ne deschidem şi mai mult către publicul cititor şi să câştigăm şi mai mulţi vizitatori. Editurile au reacţionat cu promptitudine la invitaţia noastră de a se înscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerilevor fi mai mult decât prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg. Vă aşteptăm aşadar cu drag în noua noastră casă.” declara Louisa Udrescu, organizator.
 

This article has 2 comments

  1. Chestionare Auto

    Interesant articol. Unde as putea afla mai multe despre KILIPIRIM, targ de carte cu discount: 29 octombrie ?
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares