Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Jill Mansell: Greșelile Mirandei

Greselile-Mirandei

Această carte este cu siguranţă una potrivită pentru o seară liniștită de toamnă. De ce? Pentru că îți oferă posibilitatea de a învăţa din „Greşelile Mirandei” în timp ce te relaxează dând pagină cu pagină şi bucurându-se în acelaşi timp de umorul pe care care autoarea l-a transpus printre rânduri.

Miranda este incantata cand il cunoaste pe Greg. Atragator, inteligent si amuzant, pare perfectiunea intruchipata! Greg e innebunit dupa Miranda. Dar bineinteles ca nu i-a marturisit chiar totul despre el – pana si cea mai dulce fata s-ar putea purta ciudat cu un barbat care tocmai si-a parasit sotia insarcinata. Dar ea nu are cum sa descopere asta – sau are? Miranda poate fi oricare dintre noi, pentru că fiecare a avut, are sau va avea eternele probleme în dragoste, mai ales când în loc de un bărbat, apar trei în viaţa noastră, toţi completându-se între ei, însă niciunul fiind perfect. Ce te faci când îl iubești pe unul, însă îţi face o „surpriză” neplăcută, iar ceilalţi doi amplifică și mai mult atmosfera tensionată? Ea trebuie doar sa faca alegerea potrivita.

Amused, Daniel Delancey said, ‘According to Tony, everyone’s going to fall in love with you.’

‘Oh yes, and by this time next year I’ll be a supermodel, all five foot two of me.’ It wasn’t funny. Miranda quailed, imagining the hideous footage they must have of her on their beastly hidden camera. ‘Couldn’t you just do some of the filming again?’ she pleaded desperately. ‘Give me a chance to comb my hair and put on a bit of make-up?’

Not to mention a Wonderbra.

‘You shared your lunch with me. How you look isn’t important.’

Ha, thought Miranda, only a total man could think that.

MirandasBigMistakeCVR.indd

Mi-a plăcut această carte şi chiar cred că vă va plăcea şi vouă. Este scrisă din perspectiva mai multor personaje, făcute să condimenteze povestea de la capitol, la capitol. Poate fi o lectură uşoară, menită să vă relaxeze şi să vă ofere lecţii de viaţă.

Cărţile autoarei britanice s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare, iar alte titluri ce îi aparţin sunt „Take a chance on me”, „To the moon and back”, „Head over heels” şi „An offer you can’t refuse”.

Despre autoare

8d2be7ff4e1abde54a973865c264

Jill Mansell, una dintre cele mai cunoscute scriitoare britanice contemporane, este iubită de femei din întreaga lume pentru cărțile ei amuzante, care vorbesc despre dragoste, sex și relații între oameni. A publicat 19 titluri, unele dintre ele ajungând pe listele de bestseller-uri.

Cărțile ei sunt genul care să-ți însenineze o zi ploioasă, cu o intrigă alertă și cu multe întorsături neașteptate, cu personaje complexe și sexy, și în primul rând cu un umor poznaș și obraznic. Numită și regina chick-lit (revista Heat), Jill Mansell scrie o literatură care te face să te simți bine și care te înveselește; pentru că, așa cum spune ea: „Chick-lit e precum ciocolata. E delicioasă.”  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares