Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Jenny Han: A ta vesnic, Lara Jean

95dbfe3d-9bca-4c1a-a071-aa79c1f21c22Aparuta la Editura TREI A ta vesnic, Lara Jean este continuarea bestsellerurilor P.S Te mai iubesc si-acum si Tuturor baietilor pe care i-am iubit.

Atunci cand inima si mintea iti spun lucruri diferite, de care dintre ele ar trebui sa asculti?

Frumoasa poveste a Larei Jean continua in acest al treilea volum plin de emotie adolescentina. Este perioada marilor decizii pentru tanara asiatica. Dupa ce  a petrecut un ultim an de liceu superb alaturi de iubitul ei Peter si dupa ce tatal ei decide sa se racasatoreasca cu vecina lor, doamna Rothschild, Lara Jean afla ca a fost acceptata la una dintre cele mai bune facultati din Carolina de Nord.  Si, desi este foarte entuziasmata de faptul ca are sansa sa studieze la o facultate atat de buna, nu poate trece cu vederea faptul ca acest lucru ii va putea afecta relatia cu Peter.  A fost de fata cand sora ei mai mare, Margot, a trecut prin aceasta etapa a vietii, a maturizarii, in care a trebuit sa isi lase familia si iubitul pentru a-si incepe o noua viata la facultate. Acum este randul Larei Jean sa faca aceste decizii. Relatia ei cu Peter este una atat de speciala si de stransa, insa vor putea oare sa ramana impreuna in ciuda distantei dintre ei?

Este genul de carte care reuseste sa te captiveze imediat si care te va face, fara indoiala, sa te indragostesti de personaje.  Nu ai cum sa nu o indragesti pe Lara Jean. Este de o blandete, naturalete si inocenta rar intalnite la fetele de varsta ei. Poate asta este motivul pentru care este inconjurata de oameni care o iubesc atat de mult.

Citeste povestea scrisorilor lui Lara Jean si lasa-te purtat de sirul intamplarilor haioase si pline de emotie adolescentina. Este o carte, asa cum spune Entertainment Weekly, “delicios de amuzanta”.

 “Povestea pe care o spune Jenny Han este fara varsta. Prima iubire, sa-ti gasesti propria identitate la scoala si acasa si sa faci fata tranzitiei delicate de la copilarie la maturitate- toate sunt teme universale ale literaturii pentru adolescenti, pe care Jenny Han le exploreaza magistral.”-VOYA

“Dialoguri savuroase, scene memorabile si personaje de neuitat-A ta vesnic, Lara Jean este o bijuterie de carte, aflata in topul celor mai bune romane pentru adolecenti.”- SCHOOL LIBRARY JOURNAL

“Dar obiectul cu adevarat deosebit pe care l-am inclus e scrisoarea mea, cea pe care i-am scris-o cu atat de mult timp in urma, cea care ne-a apropiat unul de altul. Aveam de gand sa o pastrez, dar am simtit ca ar fi cumva potrivit sa i-o dau lui Peter. Intr-o buna zi, toate astea vor fi dovezi, dovezi ca am fost aici, dovezi ca ne-am iubit unul pe altul. E garantia ca, indiferent ce se va intampla cu noi in viitor, aceste timpuri ne-au apartinut.”

151371Despre autor.

Jenny Han a scris primul sau roman, Shug(2006), pe cand era inca la colegiu. Au urmat seriile de succes The Summer I Turned Pretty(bestseller New York Times) si Burn For Burn ( scrisa impreuna cu Siobhan Vivian).

De aceeasi autoare, la Editura TREI au aparut P.S. Te mai iubesc si-acum si Tuturor baietilor pe care i-am iubit (drepturile de ecranizare au fost achizitionate de Awesomeness Films si Overbook Entertainment, iar Lana Condor va interpreta rolul principal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares