Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

J.A. Redmerski: Impreuna pentru totdeauna

2789_fe357157
„Parintii au aceasta opinie deformata ca nimeni sub douazeci de ani nu poate sti, pur si simplu, ce este dragostea, ca si cum varsta pentru iubire s-ar reglementa la fel ca varsta legala pentru consumul de bauturi alcoolice.Ei cred ca ‘dezvoltarea emotionala’ a psihicului unui adolescent este prea slaba ca sa inteleaga dragostea, sa stie daca este ‘reala’ sau nu.
Asta este o idiotenie.
Adevarul este ca adultii iubesc in feluri diferite, nu intr-un singur fel.(…)” (J.A. Redmerski )

Despre carte.

Aparuta la Editura TREI, Impreuna pentru totdeauna este continuarea bestsellerului Niciodată împreună?

În mult aşteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn şi Andrew îşi urmează pasiunea pentru muzică şi trăiesc la maximum fiecare clipă, aşa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viaţa, relaţia lor e pusă la grea încercare.

În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâre curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite. Un bun prilej pentru ei să redescopere pasiunea, spiritul de aventură şi o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.

Cu cinci luni în urmă, Camryn şi Andrew, amândoi luptându-se cu probleme în viaţa personală, se întâlnesc într-un autobuz Greyhound. Între ei se înfiripă o poveste de dragoste, demonstrând că, atunci când doi oameni sunt meniţi să fie împreună, destinul va găsi o cale ca lucrul acesta să se întâmple.

În noua carte a lui J. A. Redmerski, vom vedea dacă relaţia dintre Camryn şi Andrew e îndeajuns de puternică pentru a face faţă obstacolelor de tot felul.

„Pentru că avem doar o viaţă. Şi nu primim decât o şansă de a o face demnă de trăit. Am primit acea şansă şi am fugit cu ea în lume.”

“Imi pare asa de rau iubito.
Vreau sa-mi promiti ca vei ramane puternica si frumoasa si dulce si atenta.
Vreau sa fii fericita si sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca la fel de mult ca mine.
Vreau sa te casatoresti, sa ai copii si sa-ti traiesti viata.
Tine minte, sa fii mereu tu insati si sa nu te temi sa spui ce gandesti sau visezi.
Sper ca nu ma vei uita niciodata.
Inca ceva, nu te simti prost pentru ca nu mi-ai spus ca ma iubesti. Nu era nevoie sa o spui. Am stiut mereu ca ma iubeai.
Cu dragoste vesnica,
Andrew Parrish.”

Despre autor.

J.A. Redmerski locuieşte în North Little Rock, Arkansas, împreună cu cei trei copii ai săi şi un câine maltez. Iubeşte televiziunea şi cărţile nonconformiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares