Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Emma Sayle: În spatele măștii

in spatele mastiiApărută la Editura TREI în colecția „Eroscop”, „În spatele măștii” este mai mult o autobiografie, decât o clasică poveste erotică.

„O poveste adevărată despre senzualitate, seducție și atracție. Emma este proprietara unui club exclusivist, celebru pentru petrecerile sale, mai sălbatice decât în Cincizeci de umbre ale lui Grey – petreceri decadente și hedoniste, ținute în locații secrete.

O lume a dorințelor și a lipsei de inhibiții – toate pentru a le oferi plăcere femeilor.Un loc în care, în spatele maștilor elegante, membrii clubului dau viață celor mai îndrăznețe fantezii…

Emma încearcă să se țină departe de acest vârtej de pasiune și erotism nestăvilit. Oare va reuși?”

Emma este acea tânară care își dorește să facă o schimbare, astfel ajunge să construiască o afacere în care oamenii se întâlnesc la petreceri axate pe plăcerea hedonistă a participanților. În cadrul acestor petreceri, femeia are rolul principal, având libertatea să aleagă ce, cu cine, cum. Accentul cade pe satisfacerea prioritară a dorințelor sexuale feminine. Accesul bărbaților este permis doar la brațul unei femei, iar membrii clubului sunt formați doar din persoane majore.

Emma Sayle este proprietara acestui club, numit Killing Kittens*, însa ea nu participă la activitațile de la petrecerile ei, ci doar se asigură, alături de personalul ei, să nu se întâmple ceva neplăcut.

* în traducere ,,Ucigașii de pisicuțe”, cu referire la un anunț umanitar apărut într-o publicație în 1996: De fiecare dată când te masturbezi, Dumnezeu ucide o pisicuță. Câte pisicuțe mai trebuie să moară ca să ne oprim?

La petreceri, participanții vin îmbrăcați elegant, achitând și o taxă destul de piperată; pentru femeile singure, taxa fiind mai mică.

Emma povestește atât despre copilăria sa și experiențele care au format-o, cât și despre problemele familiale și relațiile romantice disfuncționale. Cu toate că dragostea pare să o ocolească pe Sayle aceasta întreține diferite relații cu persoanaje precum domnul Negru, domnul Confortabil și alții, persoanaje tipologice care ilustrează caractere umane. În final, totuși, dragostea îi este împlinită.

În această carte se pot regăsi lecții despre strategii de marketing, secrete pentru a deveni o femeie de afaceri de succes, și nu în ultimul rând, exemple de personaje determinate să își schimbe destinul.

Fiecare capitol este deschis de un citat aparte, precum următoarele:

„Femeile cuviincioase rareori fac istorie.” – Laurel Thatcher Ulrich

„Odată ce a fost facută egală cu barbatul,femeia îi devine superioară.” – Socrate

„Nu-mi spune mie că cerul e limita,când sunt urme de pași pe Luna.” – Paul Brandt

„Ne lipim strâns unul de altul, iar sărutarile noastre devin tot mai adânci și mai fierbinți. Închid ochii ca să mă concentrez la senzația degetelor lui împletite în părul meu, la atingerea buzelor lui, la căldura gurii lui lipite de a mea și la extraordinarul lui talent de a face dragoste cu mine.”

Despre autor

emma sayle

Sursa: Google images

În 2005, la 27 de ani, Emma Sayle a creat brandul Killing Kittens, specializat în petreceri pentru adulţi. Clubul a ajuns faimos, primind sute de cereri şi comenzi de pe ambele ţărmuri ale Atlanticului. Emma se ocupă în continuare de club. Trăieşte la Londra.

„Nu e o exagerare să spunem că, pentru unii oameni, Killing Kittens a schimbat felul în care gândesc şi trăiesc.” –  Time Out

„În spatele măștii” poate fi achiziționată de pe: https://www.thebookclub.ro/produs/in-spatele-mastii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares