Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

David Lagercrantz: Prizoniera in panza de paianjen

2840
“Intodeauna acei oameni care au mustrari de constiinta sunt oamenii gresiti. Celor care sunt cu adevarat responsabili pentru suferinta din lume, nu le pasa deloc.” ( David Lagercrantz)

Despre carte.

Aparuta la Editura TREI “Prizoniera in panza de paianjen” este continuarea unei serii cu vânzări de peste 82 de milioane de cărți. Peste 2,5 milioane de exemplare vândute în 6 săptămâni în întreaga lume.

David Lagercrantz va continua seria Millennium, după Prizonieră în pânza de păianjen va publica încă două cărți (în 2017 și 2019)

“Prizonieră în pânza” de păianjen domină topurile din toate țările în care a fost deja publicată: Statele Unite ale Americii, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda și Spania.

Reţele malefice de spioni, infractori cibernetici, secrete guvernamentale…

Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist se întorc.

Ea e fata cu un dragon tatuat – o hackeriţă de geniu şi nonconformistă intransigentă.

El e un jurnalist pornit să facă dreptate, a cărui luptă pentru adevăr îl aduce adesea la un pas de urmărirea penală.

Într-o noapte, Blomkvist primeşte un telefon de la o sursă care pretinde că deţine informaţii de cea mai mare importanţă pentru Statele Unite. Sursa a luat legătura cu o hackeriţă tânără – descrierea ei îi aminteşte lui Mikael de cineva foarte cunoscut. Implicaţiile sunt uriaşe.

Blomkvist, disperat să găsească un subiect de senzaţie pentru Millennium, îi cere ajutorul lui Lisbeth.

Duoul care a încântat milioane de cititori în trilogia Millennium îşi uneşte din nou forţele în acest thriller senzaţional, încărcat de adrenalină.

„Salander şi Blomkvist au fost recreaţi perfect de către noul lor autor. Fanii acestui straniu cuplu al literaturii poliţiste de ultimă oră nu vor fi dezamăgiţi.” – New York Times

„Nu vă îngrijoraţi – eroina noastră punkistă şi hackeriţă de geniu, Lisbeth Salander, e pe mâini bune.” – USA Today

„Romanul lui Lagercrantz este un omagiu plin de afecţiune adresat seriei originale Millennium.” – The Guardian

„Lisbeth Salander reprezintă emblema unei epoci corupte şi tulburi… Un înger feminist răzbunător.” – The Times

„Îl lovi cu atâta violenţă, încât începu să o doară ţeasta şi se ridică în picioare clătinându-se. Camera se mişca odată cu ea. Avea sânge pe bluză. O împuşcase din nou? N-avea timp să se gândească la asta. Unde era August? Pe masă stăteau împrăştiate stilouri şi desene, creioane cerate şi calcule cu numere prime. Unde dracului era? Auzi un scâncet venind de undeva de lângă frigider şi, într-adevăr, acolo era băiatul, stând pe vine şi tremurând.”

Despre autor.

David Lagercrantz e un apreciat autor suedez şi jurnalist de investigaţii. A lucrat pentru publicaţia Expressen şi a publicat câteva cărţi, printre care Syndafall i Wilmslow, un roman inspirat din viaţa matematicianului şi criptanalistului Alan Turing. De asemenea, a colaborat cu celebrul jucător de fotbal Zlatan Ibrahimović la autobiografia acestuia, Jag är Zlatan (Eu sunt Zlatan, Editura Publica, 2015), care s-a bucurat de un mare succes internaţional.

La Editura Trei, au apărut toate romanele seriei Millennium, semnată de Stieg Larsson: Bărbaţi care urăsc femeile, Fata care s-a jucat cu focul şi Castelul din nori s-a sfărâmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares