Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Colleen Hoover: Totul se termină cu noi

totul-se-termina-cu-noi_1_fullsizeApărută la editura Epica Totul se termină cu noi este o lectură profundă despre dragoste, sacrificiu și despre curajul e a lua anumite alegeri care îți pot defini întreaga viață. 

Colleen Hoover a creat o poveste inspirată din propriile trăiri din copilărie, unde violențele domestice din partea tatălui său nu lipseau din casă, victima fiind mereu mama fetei. Deși îl iubea nespus de mult, mama ei a găsit curajul de a se despărți de soțul abuziv și de a reîncepe o nouă viață având grijă de cele doua fetițe ale sale. Ulterior, aceasta și-a găsit bărbatul iubitor și amabil de care avea nevoie alături și care le-a oferit fetițelor afecțiunea paternă de care aveau nevoie. 

Asemănător poveștii sale, în carte facem cunoștință cu Lily, a cărei copilărie a fost marcată de violența frecventă a tatălui asupra mamei ei. După un timp, în viața ei apare Ryle, un tânăr arătos, dar cu multe probleme. Autoarea alege să dezvolte foarte frumos evoluția relației dintre cei doi, care, ulterior, ajung chiar la căsătorie. Nu la mult timp după acest minunat eveniment, Ryle începe să își dezvăluie latura urâtă, iar Lily începe să-l asocieze din de în ce mai mult cu tatăl ei. Pe deasupra, rămâne și însărcinată.

Spre deosebire de mama ei care nu a avut curajul să pună capăt violențelor, Lily se consideră o femeie puternica și vrea să facă alegerea corecta, deși îl iubește nespus de mult pe soțul ei. 

Va reuși Lily să se despartă de Ryle și să înceapă o viață noua? Va lua deciziile corecte?

Raspunsul la aceste întrebări îl poți afla doar cititnd această carte atât de frumos scrisă de Colleen Hoover.

,,It Ends With Us este o lectură duioasă și curajoasă, care te acaparează și nu-ți mai dă drumul. Nimeni nu poate scrie un roman emoționant mai bine decât Colleen Hoover.”- ANNA TODD, autoarea seriei After

,,O carte care te face să zâmbești printre lacrimi.”-Sarah Pekkanen, autoarea romanului Soția dintre noi.

,,O carte de neratat! Plină de drame sfâșietoare și adevăruri dureroase…”-KIRKUS

Cartea poate fi achiziționată de pe TheBookClub.

Despre autor.

colleen-hooverColleen Hoover se află pe locul întâi al clasamentului New York Times pentru cel mai bine vândut autor a unsprezece romane și cinci nuvele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares