Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Agnes Martin-Lugand: Inca aud muzica noastra in gand

1253639Aparuta la Editura TREI Inca aud muzica noastra in gand  este un alt volum al autoarei care a creat  fenomenul international Oamenii fericiti citesc si beau cafea.

O meditatie profunda asupra visurilor si ambitiilor fiecaruia dintre noi. Yanis si Vera au tot ce le trebuie sa fie fericiti: se iubesc ca in prima zi si au trei copii superbi. Singurul lucru ingrijorator este colaborarea tot mai problematica a lui Yanis cu Luc, partenerul  lui de la firma de arhitectura si fratele Verei. Ruptura dintre ei se produce in momentul in care Luc reufza o schimbare majora pe care Yanis o asteapta de mult. Sustinut de sotia sa si ajutat financiar de Tristan, un client aparut pe neasteptate si care il admira neconditionat, Yanis porneste pana la urma propria afacere.

Dar viata care parea un vis incepe sa capete o latura intunecata. Va putea Yanis sa scape de vartejul infernal care ameninta sa-l inghita, fara sa o implice si pe Vera? Va rezista relatia lor presiunii celor din jur?

Inca aud muzica noastra in gand se aseamana destul de mult cu celelalte carti ale autoarei. Ea doreste si pe aceasta cale sa creeze o poveste in care sa te regasesti cu usurinta si  in care sa te invete cum sa treci peste esecurile si greutatiile vietii si cum sa devii mai puternic.

 Se pune foarte mult accentul pe viata profesionala, cea de familie si cea de cuplu. Personajele ei, desi in aparenta par ca duc o viata perfecta,  vei descoperi pe parcurs ca, de fapt, sunt departe de a fi perfecte. Au foarte multe slabiciuni si trec prin multe incercari. Este motivul pentru care, iti este usor sa te  identifici cu ele.

 “Regasim in acest roman toate ingredientele de succes din celelalte romane ale lui Agnes Martin-Lugand. Teme importante- dragostea, familia, prietenia, ambitia, alegerile pe care le facem in viata- si personaje autentice, de care te atasezi pe loc.”- Le Parisien

“Iubire si ambitie, esec si reusita: Agnes Martin-Lugand stapaneste arta de a transforma cotidianul in roman”- L’Agathois

“Agnes Martin-Lugand exploreaza tema alegerilor pe care le facem in viata si pe cea a manipularii  cu talentul s finetea pe care i le cunoastem atat de bine.”- Tele Loisirs

“In cartea mea am vrut sa descriu o viata cladita pe baze solide, care incepe sa se clatine, cu riscul de a se schimba total. Personajele mele suporta consecintele si raman cu cicatricele a tot ceea ce au indurat, dar devin mai puternice.”- Agnes Martin-Lugand

b-08-011-agnes-martin-950x857Despre autor.

Dupa ce a profesat ca psiholog timp de sase ani, Agnes Martina-Lugand s-a dedicat scrisului, publicand si primul roman, Oamenii fericiti citesc si beau cafea, in regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, in decembrie 2012.

Remarcata rapid de bloggerii atenti la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul in lumea editoriala traditionala. Astfel, romanul sau a cunoscut un succes urias, fiind tradus in mai multe limbi. Drepturile de ecranizare au fost achizitionate de producatorul american Harvey Weinstein.

Agnes Martin-Lugand se numara printre primii zece cei mai bine vanduti autori francezi.

Cartile ei s-au vandut in Franta si in lume in peste 2 milioane de exemplare si au fost traduse in 32 de limbi.

La Editura TREI, de aceeasi autoare, au mai aparut Oamenii fericiti citesc si beau cafea, Viata e usoara, nu-ti face griji, Imi pare rau, sunt asteptata…si Fericirea imi scapa printre degete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares