Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

101 povești vindecătoare pentru adulți. De George W. Burns

Fiecare om are anumite îndemânări, anumite resurse care ne pot servi ca modele nouă, tuturor, atunci când încercăm să învățăm să facem ceea ce trebuie în viață. Viața fiecărui om este o poveste ce merită să fie spusă, de ne-am lua răgazul să o observăm – și să o istorisim.” Dr. Michael D. Yapko.

Când ai ascultat sau ai spus ultima dată o poveste? Cel mai probabil astăzi, poate chiar acum câteva minute. Viața noastră este compusă din povești, experiențe pe care ni le spunem unii altora în permanență, de la ce am făcut astăzi la birou, până la cum am reușit să trecem peste un necaz.

13296179_1141970929200396_1392826160_n

George W. Burns și-a propus din cartea sa, 101 povești vindecătoare pentru adulți, pe de-o parte să ne prezinte cum să spunem povești eficient și cum să le folosim chiar în terapie. Acest aspect clar este de interes pentru psihologi, dar cu siguranță poți regăsi povești care să te sprijine în luarea unei decizii, în trecerea unui obstacol în viață, adică a face din schimbăre o realitate. Acesta este un alt obiectiv atins de Burns prin această carte.

 

Dezvoltarea înțelepciunii, sporirea fericirii, a învăța să acceptăm sunt doar câteva dintre marile teme ale aceste cărți, care de altfel este bine structurată, ușor de citit, iar fiecare poveste poate reprezenta un subiect de meditație sau de discuție pentru prietenii tăi. Lectură plăcută!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares