Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Taylor Stevens: Femeia cameleon

2915 “Acea suferinta interioara este ceea ce te mentine uman, sa nu uiti niciodata acest lucru” (Taylor Stevens)

 

Despre carte.

Aparuta la Editura Trei, “ Femeia cameleon” este o carte ce contureaza imaginea unui personaj puternic, o adevarata eroina ce te va captiva pana la ultima pagina.

Guvernele o plătesc.

Criminalii se tem de ea.

Nimeni nu știe când o să apară.

Vanessa „Michael” Munroe este specialistă în obținerea informațiilor prețioase, economice și politice, și le pune la dispoziția corporațiilor, a șefilor de state sau a clienților privați care plătesc pe măsură.

Când avea 14 ani, fata s-a alăturat unui grup de mercenari, de la care a învățat să lupte și să supraviețuiască în orice condiții.

După o absență de aproape zece ani de pe continentul negru, Munroe se întoarce, acceptând o misiune din partea unui magnat texan al petrolului.

În țara copilăriei sale, Munroe trebuie să dea piept și cu demonii trecutului, cu jungla și cu răufăcătorii locului, pentru că misiunea este mai dificilă decât credea la început.

„Munroe e o eroină senzațională, iar Steves e o scriitoare senzațională.” – Lee Child

„Stevens scrie cu încrederea celui ce știe că a dat lovitura când a creat un personaj care are lumea la picioarele sale.” – Los Angeles Times

„Vanessa Munroe este cea mai nouă fată rea din lumea thrillerului.” – New York Post

„Vanessa Michael Munroe nu are nevoie să se joace cu focul ca să atragă atenția, deși atitudinea ei rebelă și felul de a se purta fără menajamente cu ceilalți o apropie de eroina lui Stieg Larsson, Lisbeth Salander.” – Publishers Weekly

Despre autor.

Taylor Stevens este autoarea seriei Vanessa Michael Munroe, serie care s-a bucurat de un succes răsunător. Publicate în peste 20 de limbi, cărțile seriei au în centru o femeie-mercenar, amestec de Jason Bourne și Jack Reacher, care vânează informații. Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Lightstorm Entertainment, casa de producție a lui James Cameron.

Stevens a început să scrie ficțiune târziu. Născută în interiorul unui cult apocaliptic, despărțită de familia ei când avea 12 ani și lăsată să meargă la școală doar până în clasa a șasea, Taylor Stevens a locuit pe trei continente și zece țări până la vârsta de 14 ani. Aproape toată adolescența și-a petrecut-o cerșind pe străzi și făcând tot felul de munci istovitoare. La 20 de ani, Stevens a părăsit cultul și a început să-și construiască o viață nouă, în libertate.

Află mai multe despre povestea ei pe www.taylorstevensbooks.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares