Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
17355156_1567183519988008_1462746425_n
Autori internationali

Stephenie Meyer: Chimista

17361409_1567183533321340_708752349_n“Daca totul ar pieri si n-ar ramane decat el, eu as continua sa exist; iar daca totul ar ramane si el ar fi nimicit, universul s-ar transforma intr-o uriasa  lume straina mie si  mi s-ar parea ca nu mai fac parte dintr-insa!”- Stephenie Meyer

Un thriller exceptional in care o fosta agenta trebuie sa rezolve un caz pentru a-si salva viata si pentru a-si dovedi nevinovatia in fata superiorilor sai care o vaneaza la fiecare pas.

 Actiunea palpitanta a romanului te captiveaza si  ajungi sa traiesti  impreuna cu personajele fiecare clipa si  sa simti fiecare emotie. Stephenie Meyer reuseste, inca o data, sa creeze un roman pe care cu adevarat simti ca il traiesti, nu doar il citesti.

“A fost <<arma>> secreta a uneia dintre agentiile- fantoma ale guvernului  american. Cand a devenit incomoda, au decis sa o lichideze. Ca sa ramana in viata, s-a transformat intr-un cameleon care jongleaza cu identitatile si adresele. L-au ucis pe singurul om in care avea incredere, insa ea reprezinta in continuare o amentintare. Vor s-o vada moarta, si asta cat mai repede.

 Cand fostul sef ii ofera o cale de iesire, realizeaza ca ar fi singura ei sansa de a-si reinventa destinul. Dar pentru asta va trebui sa accepte o ultima misiune. Constata insa ca informatiile pe care le obtine o pun intr-o situatie si mai primejdioasa.

Hotarata sa infrunte direct amenintarea, se pregateste pentru cea mai dificila lupta din viata ei, dar se indragosteste de un barbat. Noua pasiune nu poate decat sa-i micsoreze sansele de supravietuire. Aflata in impas, isi valorifica talentele unice in feluri pe care nu si le-a imaginat niciodata.

In acest roman cu o intriga bine inchegata, Stephenie Meyer creeaza o noua eroina apriga si fascinanta, cu abilitati iesite din comun. Ne arata inca o data de ce este una dintre cele mai bine vandute autoare din lume.”

“Felul cum Meyer gestioneaza curiozitatea cititorului, intretinand si controland fluxul informatiilor, demonstreaza o maiestrie de virtuoz… Oamenii nu vor doar sa citeasca romanele lui Meyer; ei vor sa patrunda in interiorul lor si sa traiasca acolo.”- Lev Grossman, Time

“Meyer scrie cu o claritate luminoasa, fara sa se interpuna nicio clipa intre cititor si ceea ce isi imagineaza acesta. Originalitatea ei este incontestabila.”- Orson Scott Card, autorul seriei Jocul lui Ender

“Meyer este mai interesata de relatii decat de conventiile superficiale ale genului…Lectia ei de viata pozitiva este dezarmanta.” – Jeff Giles, Entertainment Weekly

“Nu citesti un roman de Stephenie Meyer, ci il traiesti, alaturi de personajele vii si convingatoare pe care le-a creat. Meyer are modul sau special de a-l implica pe cititor in viata personajelor ei.”- Ridley Pearson, autorul bestsellerului White Bone

Fragment:

“In schimb, snurul pe care era pus medalionul era letal. Avea rezistenta la rupere a unui cablu de franare de avion si era indeajuns de tare ca sa stranguleze o persoana. Snurul se inchidea cu un magnet, nu cu o clema; in niciun caz  nu-si dorea sa fie gatuita cu propria arma. La nevoie,  captele snurului se puteau introduce si in fantele ornamentelor din lemn de pe bareta gentii; dupa ce monta snurul, piesele din lemn deveneau manere. Forta fizica nu era unul dintre atuurile ei, dar miza pe elementul-surpriza. Faptul ca era pregatita ii dadea avantaj.”

17360967_1567183949987965_1412870282_nDespre autor.

STEPHENIE MEYER  a obtinut licenta in literatura engleza la Universitatea Brigham Young.  Seria ei Twilight ( Amurg), bestseller international, s-a vandut in 155 de milioane de exemplare   in toata lumea. In 2008, a publicat  The Host ( Gazda), primul ei roman pentru publicul adult, care a debutat pe primul loc pe listele de bestselleruri ale publicatiilor New York Times si The Wall Street Journal si a fost ecranizat in 2013. Meyer locuieste in Arizona, impreuna cu sotul ei si cei trei fii ai lor.

www.stepheniemeyer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares