Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Stephanie Perkins: Anna si sarutul frantuzesc

cop-anna-si-sarutul-frantuzesc4
„Pentru noi doi, acasă nu este un loc. Este o persoană. Și noi suntem în sfârșit acasă. ” (Stephanie Perkins)

Cheia cărţii

Stephanie Perkins te poartă într-o călatorie fascinantă pe străzile Parisului, dar şi pe cele ale prieteniei adevărate şi ale primei iubiri.

„Anna şi sărutul franţuzesc” este o carte minunată, bogată într-o atmosferă magică tipic franţuzească, ce te va captiva şi nu îţi va mai da drumul până la deznodământul poveştii dintre Etienne şi Anna.

Ca şi adolescent te poţi regăsi în multiplele întamplări prin care trece Anna, să trăieşti odata cu ea in micul univers franţuzesc. Dar chiar daca nu esti adolescent, vei rămâne captivat de această carte. Stephanie Perkins vine cu o atmosfera ce te face sa vrei sa fii in vacanta si sa vizitezi Franţa. Descoperi o eroina normală, dar simpatică cu o poveste de dragoste în stil franţuzesc.

Povestea cărţii

Anna Oliphant este nevoita să-şi părăsească viaţa din Atlanta, pentru a se muta la Paris, la o şcoală privată cu internat, fără ca cineva să o întrebe dacă îşi doreşte acest lucru.

O cunoaşte pe Meredith, care îi devine prietenă şi o integreză în grupul ei format din: Rashmi, Josh şi Etienne St Claire. Cel din urmă este un american-englez-francez foarte atrăgător. Cei 5 devin foarte buni prieteni, iar Anna, precum restul fetelor din şcoală, este tot mai atrasa de Etienne. Din păcate, el are o relatie pe care nimeni nu o poate vedea încheiată. Anna încearcă să-şi ascundă sentimentele şi să îi fie o prietenă bună, atunci când acesta trece prin anumite momente grele.

După o noapte plină de aburii alcoolului, Etienne îi mărturiseşte Annei că o place, dar aceasta rămâne confuză, neştiind ce să creadă. Multe gânduri îi trec prin minte, într-un fel ea îl place, dar nu înţelege de ce nu s-a despărţit până acum de prietena lui. Şi el era beat si probabil că în ziua urmatoare nici măcar nu îşii va mai aminti ce a spus.
Ce se va intampla mai departe? Veţi putea afla doar citind această minunată carte.

„Anna și sărutul frantuzesc” are tot ce este nevoie pentru a fi un best-seller, iar tu, ca cititor, vei fi uimit de povestea din interiorul paginilor, de minunata acțiune ce se desfășoară în orașul iubirii.

Motive să citeşti

  • Pentru că „De la străzile magice ale Parisului, la fermecătoarea poveste, Anna şi sărutul franţuzesc le are pe toate. O carte cuceritoare şi minunată!” – ROBIN BENWAY, autorul romanelor Audrey, Wait! şi The Extraordinary Secrets of April, May & June

 

  • Pentru că „Nimeni nu surprinde mai bine decât Stephanie Perkins întrebarea care-ţi dă şi aripi, dar te şi epuizează: oare-mă-place?! O lectură excelentă.” – JUSTINA CHEN HEADLEY, autoarea romanului North of Beautiful

 

  • Pentru că „Foarte deşteaptă. Foarte amuzantă. Foarte romantică. Ar trebui să vă daţi întâlnire cu această carte.” – MAUREEN JOHNSON, autoarea romanelor 13 Plicuri albastre şi Scarlet Fever, bestselleruri New York Times

 

  • Pentru că „Inteligentă şi senzuală, Anna şi sărutul franţuzesc este exact ce vă râvnea inima. O să vă doriţi să trăiţi în povestea asta pentru totdeauna. Mai vrem, s’il vous plaît!” – LISA MCMANN, autoarea romanelor din Wake Trilogy, bestselleruri New York Times

 

  • Pentru că „Imaginaţi-vă o cană plină cu ciocolată savuroasă, cremoasă, fierbinte. Acum adăugaţi un şpriţ de frişcă. Delicios? Oui. Ei bine, Anna şi sărutul franţuzesc este mai copioasă, mai dulce şi – da – chiar mai fierbinte. Garantat o să-ţi placă trataţia aceasta foarte specială.” – LAUREN MYRACLE

Despre autor

Stephanie Perkins  s-a născut în  Carolina de Sud ,  a crescut în  Arizona şi a fost la universitate în San Francisco şi Atlanta.
A lucrat întodeauna cu cărţiile: prima data la o librărie, apoi ca bibliotecară  şi acum ca scriitoare de  literatură pentru adolescenţi.
Întodeauna i-a plăcut să povestească istorii, dar,  a parcurs cursuri de scriere creativă şi au trecut ani întregi până s-a decis  să se apuce de scris.
În prezent locuieşte în munţii Carolinei de Nord, împreună cu soţul, caţelul şi pisica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares