Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

S.K. Tremayne: Dublă identitate

s-k-tremayne-dubla-identitateApărută la Editura Rao Dublă identitate este un thriller emoționant, cu un final surprinzător și apăsător.

La un an după ce una din fetele lor gemene, Lydia, a murit într-un

accident, părinţii lor, Angus și Sarah Moorcraft, se mută pe o insuliţă

din Scoţia, pe care Angus a moștenit-o de la bunica lui. Acolo cuplul

speră să-și pună ordine în viaţă după tragicul accident. Și totuși, după

ce la puţin timp Kirstie, geamăna rămasă, susţine că s-a comis o

greșeală și că ea este, de fapt, Lydia, viaţa cuplului mai primește o

lovitură. Așadar, mister! Cine a murit cu adevărat în accident?

Cartea ne pune în scenă imaginea familiei Moorcroft, care are parte de una dintre cele mai frumoase lucruri pe care le așteaptă un cuplu căsătorit: venirea unui copil. În cazul lor, este vorba de două gemene identice Lydia și Kirstie cunosucte și sub numele de ,,Gemenele gheții”, deoarece au venit pe lume într-o zi geroasă de iarnă. Din păcate, fericirea familiei durează doar șase ani, până când Lydia cade de la balcon și se stinge din viață. Din acest punct, cartea se concentrează pe dramele provocate de acest eveniment dureros. Angus, tatăl fetițelor, își adâncește suferința în băutură și își pierde locul de muncă după ce își pocnește șeful. Sarah, mama gemenelor, intră într-o profundă stare de tristețe și negare a pierderii suferite. 

Cei trei decid să se mute în Scoția pentru a începe o viață nouă și pentru că nu își mai puteau permite traiul în Londra. Sarah, începe să o asimileze din ce în ce mai mult pe Kirstie cu sora ei Lydia și să îi observe anumite gesturi și trăsături de comportament care aparțineau gemenei care murise. O nouă lovitură pentru cei doi părinți vine atunci când Kirstie afirmă că de fapt ea este Lydia și că în acel accident murise sora ei Kirstie.

Care este adevărul? Cine murise în acel tragic accident, Lydia sau Kirstie? Vor mai putea vreodata cei trei să fie o familie unită și fericita? Raspunsul la aceste întrebări îl poți afla doar citind acest thriller emoționant și apăsător care te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. 

,,Bestsellerul Dublă identitate este un thriller psihologic aparte, cu o intrigă complexă ce amintește de Gillian Flynn, autoarea cărții ecranizate Gone Girl (Fata dispărută).” – amazon.com

,,Dublă identiate este un roman fascinant, cu unul dintre cele mai inteligente finaluri dintre thrillerele recente.”- Sunday Times

,,Captivant, trist și foarte incisiv. Un debut promițător.” – Daily Mail

Despre autor.

sean_thomas_in_scotlandSEAN THOMAS s-a născut în Devon, Marea Britanie, în anul 1963. Ca ziarist, a scris pentru Times, Daily Mail, Sunday Times și Guardian. În 2013, a devenit blogger și comentator pentru Daily Telegraph în Marea Britanie. Inițial, a avut pseudonimul Tom Knox, când a publicat thrillere axate pe domeniul arheologiei și al religiei. Recent, a ales pseudonimul S.K. Tremayne. Autorul trăiește în prezent în Londra și are două fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares