Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Paul Arden: Gândește fix pe dos

dsc_0940-1„Toţi vrem o viaţă spectaculoasă, dar oamenii se tem să ia taurul de coarne, aşa că preferă varianta uşoară: a trăi intens prin intermediul altora”

Apărută la editura ART ,,GÂNDEŞTE FIX PE DOS va zdrucina profund modul în care gândiţi, oricare ar fi el – chiar dacă nici măcar nu ştiaţi cum gândiţi. Vă va deschide apetitul pentru riscuri mai mari şi vă va face să vă apreciaţi munca mai mult decât v-aţi fi imaginat.”

De unii dintre cititori este considerată cea mai bună carte a contemporanietăţii, pentru alții este cartea care le-a schimbat viața. Cert e că Paul Arden reușește să distrugă barierele gândirii obișnuite și să te provoace să îți ieși din comoditate.

Este o lectură ușoară și savuroasă în care autorul își propune să îți ofere niște lecții de viață pe care nu te așteptai să le primești.  

Încă de la începutul cărții ești îndemnat de un sfat îndrăzneț „Să debutăm cu dreptul, corect, luând deciziile greşite”. Autorul analizează, printre altele,  modul în care suntem mereu preocupați de a face toate lucrurile perfect, de a nu da greș pentru ca doar atunci când facem totul bine suntem apreciați, iar atunci când dăm greș devenim ignorați.  Aici vine Arden în completare și îți pune urmatoarele întrebări: Ce greșeli ai făcut în ultima vreme și ce ai învățat de pe urma acestora? 

De multe ori, deși nu ești fericit cu ceea ce faci, rămâi plafonat într-o lume monotonă, plină de comoditate. Însă, dacă nu îți place viața pe care o duci în acest moment de ce nu faci nimic în privința asta? Autorul te îndeamnă să arunci zarurile și să îndrăznești să îți conturezi un viitor din ceea ce te face cu adevărat fericit. 

Atunci când găsești curajul să răspunzi la întrebările și la provocările pe care autorul le-a pregătit pentru tine, atunci vei reuși să te cunoști mai bine, să îți dai seama cu adevărat ce îți dorești și să îți găsești voința de a-ți transforma visurile în realitate.

,,GÂNDEŞTE FIX PE DOS e un atac sub centură asupra modului în care ne privim lumea. În locul sfaturilor obişnuite şi plictisitoare, Paul Arden lansează remarci ascuţite, îndrăzneţe, aforisme şi paradoxuri – toate încercând să contrazică tot ceea ce pare <<de bun simţ>>. Indiferent din ce domeniu veniţi, vă veţi găsi inspiraţia în colecţia lui Arden de idei mici care au dus la mari revoluţii. În acest montagne russe dedicat gândirii împotriva curentului, nu te poţi plictisi: ai anecdote sclipitoare, fotografii memorabile şi citate neconvenţionale.”

“Genial, rău, fermecător, irascibil şi foarte neconvenţional – Paul Arden este un original cu un dinamism şi o energie extraordinară, înzestrat cu un geniu creativ însoţit de un bun-simţ deloc… obişnuit.”- Roger Kennedy, Saatchi & Saatchi

“Dacă aş fi citit cartea asta în urmă cu zece ani, acum aş fi fos”t prim-ministru.”- Gordon Brown

Cartea poate fi achiziționată de pe TheBookClub.

66409Despre autor.

PAUL ARDEN, autorul unro best-seller-uri internaţionale, a fost director de creaţie la Saatchi & Saatchi, devenind o legendă a industriei de publicitate. Campaniile sale se numără printre cele mai mari campanii de advertising din toate timpurile.

A semnat o rubrică permanentă în The Independent şi a fost proprietarul unei galerii de fotografie.

De la același autor mai poți citi:

 Nu contează cât de bun ești, ci cât de bun vrei să fii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares