Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

M.J. Arlidge: Ghici ce-i in cutie

2803_33fb13b3“Exista nenumarate momente  in viata  cand trebuie sa  decizi daca sa te deschizi sau sa tii in tine totul. In dragoste, la munca,  printre membrii familiei, cu prietenii, sunt momente cand trebuie sa  decizi daca esti pregatit sa descoperi ce se afla in sufletul tau.” (M.J. Arlidge)

Despre carte.

Aparut la Editura TREI, „Ghici ce-i in cutie”, este al doilea volum din seria  thriller   a detectivei Helen Grace, scrisa de M.J. Arlidge.

Cadavrul unui bărbat este găsit într-o casă goală. Inima i-a fost scoasă din piept şi trimisă soţiei şi copiilor lui.

E prima victimă, iar inspectoarea Helen Grace ştie că nu va fi ultima. Dar de ce s-ar afla un bărbat cu o viaţă împlinită departe de casă în toiul nopţii?

Presa îl numeşte Jack Spintecătorul în sens invers: un criminal în serie, vânând bărbaţi însuraţi care duc vieţi duble.

Helen simte furia din spatele crimelor. Dar ceea ce nu poate ea să prevadă este cât de schimbător e criminalul – sau ce o aşteaptă la capătul cursei…

In acest volum Arlidge continua sa o contureze  pe Helen Grace, personaj pe care l-a creat inca din prima carte a acestei serii, „Ghici cine moare primul”: „Am vrut un personaj principal feminin care sa fie diferit de tot ce am vazut pana acum-mult mai interesant decat oamenii pe care ii urmarea” afirma autorul.

Pasajele descriptive, stilul alert, actiunea foarte bine determinata si elementele de puzzle pe care trebuie sa le pui cap la cap, fac ca aceasta lectura sa fie de-a dreptul delicioasa.

„Alert, tensionat, cu adevărat impresionant!” –Sun

„Arlidge creează o poveste ce te captivează şi te înspăimântă în acelaşi timp.” – Daily Mail

„Un thriller macabru pe care nu-l poţi lăsa din mână!” – Woman and Home

„Deodată capul i s-a dus pe spate. L-a săgetat o durere insuportabilă – era tras de păr foarte strâns, tras înapoi cu forţa, tot înapoi. Deja nu mai putea să respire – o cârpă îi astupa gura şi nasul. O duhoare înţepătoare i-a inundat nările, iar reflexele i s-au declanşat prea târziu. Se lupta să trăiască, dar îşi pierdea deja cunoştinţa. Apoi s-a făcut întuneric.”

Despre autor.

M.J. Arlidge lucrează de 15 ani în televiziune, fiind specializat în producţiile dramatice. Arlidge a fost producătorul unor seriale poliţiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House şi, cel mai recent, Undeniable. În prezent, scrie pentru publicaţia Silent Witness şi produce filme pentru reţele TV din Marea Britanie şi SUA.

La Editura Trei, a apărut romanul său de debut Ghici cine moare primul, care o aduce în scenă pe curajoasa inspectoare Helen Grace, iniţiind o serie de mare succes în toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares