Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Lucy Keating: Arta visarii

2889
Despre carte.

Aparuta la Editura TREI, Arta visarii, este o carte fascinanta care te va face sa meditezi la intrebarea : “Când te îndrăgosteşti în vis, mai poate realitatea să-ţi fie de ajuns?

“Viaţa e un vis
Apoi te trezeşti.

Eu l-am inventat pe Max. Cel puţin asta mi-am spus întotdeauna. Toţi bărbaţii pe care i-am adorat încă din copilărie, combinaţi într-un singur tip perfect. Problema e că m-am înşelat.
Pentru că în uşa clasei, uitându-se direct la mine, stă Max.

Max al meu.
Max cel din visele mele.
Max al meu care nu există în realitate.”

De când se ştie, Alice îl visează pe Max, un băiat pe care nu l-a întâlnit niciodată.

Împreună au călătorit prin toată lumea, au călărit pe elefanţi roz, s-au bătut cu biscuiţi în Muzeul Metropolitan de Artă şi s-au îndrăgostit nebuneşte, iremediabil, unul de celălalt. Max e băiatul viselor ei (şi doar al viselor ei) până în dimineaţa în care îl descoperă stându-i alături la oră, cât se poate de viu. Dar el habar nu are cine e Alice.

Incercand sa-l cunoasca , ea isi da seama ca Max din realitate nu seamana cu cel din visul ei, aceasta e foarte incapatanat si complicat.

Va reusi oare Alice sa isi transforme visul in ceva real? Oare este cu adevarat acest Max din realitate sufletul ei pereche? Raspunsul la aceste intrebari il poti afla doar citind aceasta carte minunata a lui Lucy Keating.

„În mod evident, sunt perfect conştientă că par sută la sută ţăcănită când spun că m-am îndrăgostit de un om pe care nu l-am întâlnit niciodată, care nici măcar nu există. Dar din moment ce nu-mi pot aminti o perioadă în care să nu-l fi visat pe Max, mi-e greu să fac diferenţa. Locurile se schimbă, la fel şi poveştile, însă Max rămâne acelaşi, întâmpinându-mă în fiecare vis cu zâmbetul lui poznaş şi inima lui mare. El e sufletul meu pereche.”

Despre autor.

Lucy Keating locuieşte în Venice, California. A crescut în Boston, Massachusetts, a urmat Williams College din Berkshire şi, în adâncul inimii, a rămas o locuitoare a regiunii New England. Pe lângă scris, marile sale iubiri sunt muzica şi câinele ei, Ernie, care are propria pagină pe Instagram @ernsboberns. De când se ştie, Lucy are vise intense şi foarte vii, ba chiar şi-a rearanjat mobila… în vis. Vizitaţi-o pe Lucy pe www.lucykeating.com şi urmăriţi-o pe Twitter @lucyinwifi şi pe Instagram @luhlala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares