Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Lauren Myracle: Momentul nostru infinit

12674257_1140342062672158_1393429624_n“Cu totii o dam in bara, important este ceea ce invatam din greselile noastre”.- Lauren Myracle

Despre carte.

Aparuta la Editura TREI, Momentul nostru infinit, este „Una dintre cele mai intense poveşti de dragoste despre adolescenţi pe care le-am citit vreodată.”, marturiseste David Levithan.

De când se ştie, ţelul lui Wren Gray a fost să-şi mulţumească părinţii.
Lucru care nu a deranjat-o, dimpotrivă.
Acum însă a împlinit 18 ani şi simte nevoia să-şi împlinească propriile dorinţe… doar că nu prea ştie care sunt.

În schimb, Charlie Parker ştie exact care e dorinţa sa cea mai mare. Charlie e un băiat blând cu un trecut dureros – şi a iubit-o pe Wren de când a văzut-o prima dată. Dar o fată ca Wren nu s-ar îndrăgosti niciodată de un tip ca el.

Şi totuşi… unele lucruri sunt scrise în stele.

Romantică, senzuală şi atât de adevărată – o poveste de neuitat despre prima iubire de la una dintre cele mai bune autoare de adult fiction ale momentului.

„O poveste de dragoste în acelaşi timp delicată şi plină de pasiune.”Kirkus Reviews

Relaţia dintre personajele lui Lauren Myracle e bazată pe dragoste, respect şi încredere.”Publishers Weekly

„Lauren Myracle îmbină tandreţea cu erotismul.” – School Library Journal 

„Miercuri, Charlie trecuse prin ultima zi de şcoală ca şi când s-ar fi aflat într-o negură. Toţi ceilalţi erau entuziasmaţi la gândul că vara începea în mod oficial, însă Charlie nu-şi dorea să vină vacanţa. El şi-o dorea pe Wren. Însă, dacă nu avea de gând să prindă curaj şi să acţioneze – de pildă, să poarte o conversaţie mai lungă de cinci cuvinte cu ea, în numele lui Dumnezeu! –, era sortit eşecului. Wren urma să-şi vadă de drumul ei imediat după ceremonia de absolvire de sâmbătă şi exista posibilitatea ca Charlie să nu o mai vadă niciodată.”

Despre autor.

Lauren Myracle s-a născut la Brevard, în Carolina de Nord. A crescut în Atlanta, Georgia.
Şi-a luat licenţa în literatură engleză şi psihologie la Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill.
Deţine un doctorat în literatură engleză de la Colorado State University, unde a predat timp de doi ani, şi un Master of Fine Arts în literatură pentru copii şi adolescenţi la Vermont College.
A scris numeroase cărţi pentru copii şi adolescenţi, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winne Years şi The Internet Girls (sttyl şi ttfn) – romane scrise în stilul mesajelor instantanee – bestselleruri New York Times.

Ce mai poti citi de la acelasi autor.

La Editura Trei, a apărut Fulgi de iubire. Trei poveşti romantice de Crăciun (scris împreună cu John Green şi Maureen Johnson).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares