Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Lansare de carte: Ce sa faci, o colecţie nouă de cărţi educative de la Editura Trei

foto_colaj_Ce sa faci - Advertorial

Cei de la Editura TREI va asteapt miercuri, 29 aprilie, la ora 18.30, in libraria Carturesti-Verona, împreună cu cei mici, pentru lansarea colectiei #Ce sa faci: o serie inedită de ghiduri practice psihoeducative care ii va ajuta pe cei mici sa treaca peste cele mai sacaitoare probleme.

Anca (Munteanu) Ganciu, presedinte al Asociatiei Romane de Psihanaliza a Legaturilor de Grup si Familie „Enrique Pichon Riviere” şi educatoarea Daniela Neculai de la gradinita ERA Kinderland, va asteapta sa dicutam despre ce inseamna grijile celor mici si cum isi pot gasi ele solutii.

Iar pentru copiii participanti, pregatim un colt interactiv in cadrul caruia vor putea desena, colora, rasfoi carticelele #CeSaFaci si se vor putea juca: activitatile simpatice pentru ei sunt organizate de Catalina Hetel, psihoterapeut psihodramatist, si Voicu Hetel, actor format in programul de educatie timpurie „Small Size”, ambii parte din „Teatrul din Podul Meu.”

Colectia de carti interactive „Ce sa faci…”, publicata de Editura TREI, cuprinde o serie de ghiduri prietenoase si educative pentru copii si adultii care sunt alaturi de acestia, parinti, educatori si psihologi. Psihologul clinician Dr. Dawn Huebner, cu o experienta vasta in lucrul cu problemele copiilor si talentata ilustratoare Bonnie Mathews construiesc impreuna o calatorie formatoare si distractiva pentru depasirea dificulatatilor cu care se confrunta copiii, de la cele mai mici varste pana in anii de scoala gimnaziala. Prin joc si poveste, problemele sunt intelese si rezolvate.

Simpaticele ghiduri „Ce sa faci…” demonstreaza filosofia lui Dawn Huebner, potrivit careia copiii pot și trebuie să fie învățați să se ajute singuri pentru depășirea provocărilor cu care se confruntă.  Cărțile sale călătoresc deja in jurul lumii, fiind traduse in 12 de limbi. Primele trei volume, publicate de Editura TREI, trateaza trei subiecte sensibile pentru copii intr-o maniera placută şi eficientă:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares