Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Katie McGarry: Mai puternici împreună

mai-puternici-impreuna_1_fullsize-3,,Împreună suntem mai puternici, Haley. Mai puternici decât atunci când suntem departe unul de celălalt.

-Nu mă simt deloc așa, șoptesc eu.

-Atunci voi fi eu suficient de puternic pentru amândoi.”

Apărută la editura Epica, ,,Mai puternici împreună” este o poveste de dragoste palpitantă și emoționantă de care te vei despărți cu greu.

,,Mai puternici împreună” ne împărtășește povestea a doi tineri, Hayley și West. Cartea este relatată la persoana întâi, din perspectiva ambelor persoanje. 

Hayley este o campioană națională de kickboxing, care face parte dintr-o familie de luptători. Din păcate aceasta este nevoită să renunțe la visul ei în momentul în care tatăl său își pierde locul de muncă și familia lor este nevoită să părăsească casa și să doarmă în diverse adăposturi civile, ajungând într-un final să locuiască cu unchiul ei.  Pe lângă aceste evenimente, în urma unui conflict cu iubitul său, Matt, acesta începe să o agreseze fizic de o așa gravitate încât cei apropiați o găsesc leșinată. Din acel moment, Hayley se sperie într-atât de tare încât nu mai este capabilă să urce pe ringul de kickboxing și decide să stea departe de băieții pasionați de lupte.

Însă problemele ei nu se opresc aici. Într-o seară, fratele lui Matt și un prieten al acestuia decid să o urmărească pe Hayley și să o atace. În acest moment intervine să o salveze West, un tânăr necunoscut de aceeași vârstă cu ea.  Deși întâlnirea celor doi este una plină de adrenalină și se lasă cu episoade dramatice, treptat între cei doi se va naște o frumoasă poveste de dragoste. 

Bineînțeles că, problemele nu se feresc să se ivească din nou, pentru că Matt devine gelos pe West și îi adresează o provocare, de a se lupta cu el în ringul de box.

Hayley se îngrozește deoarece știe că Matt este în echipa de box thailandez și că West nu ar avea nicio șansă într-o luptă corp la corp cu el. De aceea, aceasta decide să-l antreneze personal pe West. 

De aici începe o capitvantă poveste plină de dramă, de trăiri puternice ale personajelor, acțiune, emoție, dorință, provocări, dragoste, toate îmbinate perfect în această carte pe care te vom lăsa să o descoperi și să o savurezi singur. 

Fragmente din carte:

  • ,,Matt își alungă furia și încearcă din nou.

-Termină cu West și renunță la toată treaba asta, renunță la luptă și nu mă mai iau de jax și de Kaden.

Consideră asta un nou început…

-Asta-i tot? Să termn cu West și nu vor mai fi repercursiuni? Nimeni nu o să o atace pe Jax sau pe Kaden sau pe oricine altcineva pentru ceea ce s-a întâmplat cu Conner? Nu mai dezgropăm morții?

-Îți dau cuvântul meu. “

  • ,,-Ea a plecat? Întreb eu. A scăpat?

Nu se poate ca totul să fi fost în zadar. N-am putut să-o ocrotesc pe Rachel. N-am reușit să-l fac pe Gavin să renunțe la dependența lui. N-am putut să-l determin pe tata să pună familia mai presus de orice altceva. N-am reușit să-o împiedic pe mama să aibă o aventură, să o aduc pe calea cea bună.”

Cartea poate fi achiziționată de pe TheBookClub.

Despre autor.

mcgarry15_KATIE McGARRY este o autoare americană foarte îndrăgostită de cititorii din România, cărțile ei, Destine la limită, Îndrăznește să iubești și Cu el pentru totdeauna, câștigându-și numeroși admiratori printre tineri și adolescenți. Cărțile ei sunt traduse în peste șaptesprezece limbi și vândute în zeci de mii de exemplare.

,,Îmi place să creionez personaje care se confruntă cu probleme grave, dar care pe parcurs descoperă că, oricât de grea este situația, există întodeauna o rumă de spreanță. Iubirea și speranța sunt cele mai puternice sentimente de pe pământ.”- Katie McGarry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares