Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
15978293_1485832501456444_1457743055_n
Autori internationali

Jojo Moyes: Dupa ce te-am pierdut

16112059_1485802578126103_1739607080_n

Aparuta la editura Litera, “Dupa ce te-am pierdut” este continuarea bestsellerului “Inainte sa te cunosc”. O carte plina de emotie, adrenalina si dragoste, de care te vei indragosti si la care te vei intoarce sa o recitesti cu aceeasi placere si entuziasm ca la inceput.

“You don’t have to let that one thing be the thing that defines you.” 

 Cand o poveste se sfarseste, alta incepe…

Lou Clark are o multime de intrebari. Cum de a ajuns sa lucreze intr-un bar din aeroport si sa-si petreaca timpul urmarindu-I cu privirea pe cei care pleaca spre alte locuri? Sau de ce nu se simte inca acasa in apartamentul pe care il are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a facut cu optsprezece luni in urma? Si va reusi vreodata sa treaca peste iubirea vietii ei? Ceea ce Lou stie sigur e ca ceva trebuie sa se schimbe.

Apoi, intr-o noapte, la usa ei bate cineva. Dar oare straina care ii apare in prag are raspunsurile pe care le cauta sau ii aduce doar alte intrebari? Daca inchide usa, viata ei va continua ca pana acum: simpla, ordonata, sigura. Daca o va deschide, va risca totul. Insa Lou a facut candva o promisiune: sa traiasca. Si, daca vrea sa o respecte, va trebui sa deschida larg usa…

“Amuzant, surprinzator si emotionant, cu personaje care inspira in acelasi timp optimism si melancolie… Un roman provocator si captivant, care reuseste sa surprinda intreaga complexitate a iubirii.”People Magazin

Citate preferate:

“I loved a man who had opened up a world to me but hadn’t loved me enough to stay in it.”

“Losing him was like having a hole shot straight through me, a painful, constant reminder, an absence I could never fill.” 

“I want to tell him that I don’t know what i feel. I want him but i’m frightened to want him. I don;t want my happiness to be entirely dependent on somebody else’s to be a hostage to fortunes I cannot control.” 

“With that kiss, I tried to tell him the enormity of what he meant to me. I tried to show him that he was the answer to a question I hadn’t even known I had been asking. I tried to thank him for wanting me to be me, more than he wanted to make me stay.” 

15996125_1485802571459437_613683960_nDespre autor.

Jojo Moyes  este autoarea bestsellerurilor “Ultima scrisoare de dragoste”, “Fata pe care ai lasat-o in urma” si “Inainte sa te cunosc”, roman vandut in peste 8 milioane de exemplare.

 Romanciera si  jurnalista britanica, este una dintre putinii autori care au castigat de doua ori premiul pentru cel mai bun roman de dragoste al anului, Romantic Novel of the Year Award.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares