Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Jamie McGuire: Fericirea incepe azi

2515
„Nu am stiut ca sunt pierdut pana ce m-ai gasit tu. ”(Jamie McGuire)

Despre carte.

Aparuta la Editura TREI, “Fericirea incepe azi” este o frumoasa poveste de dragoste, care are la baza doua personaje complexe si atat de realiste incat, poate te vei regasi in personalitatea lor, dar cu siguranta le vei indragi.

“Iubirea adevărată scoate la iveală tot ce este mai bun în tine…

Abby Abernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea şi nu vorbeşte urât, are haine cuminti în şifonier. Crede că s-a distanţat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorinţa de un nou început este supusă provocărilor.

Travis Maddox, şiret, isteţ şi acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – şi trebuie – să evite. Travis îşi petrece nopţile câştigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului. Intrigat de rezistenţa lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viaţa lui printr-un pariu.”

Intre cei doi se naste o poveste de iubire fascinanta, intensa si frumoasa, care este condimentata pe alocuri de tot felul de peripetii ce sporesc suspansul si curiozitatea.
Treptat ei reusesc sa se completeze unul pe altul si sa se schimbe. Pentru Travis aceasta relatie functioneaza ca un antidot, il vindeca, astfel el reuseste sa faca cunostinta cu afectiunea, iubirea si compasiunea. Pentru Abby inseamna libertate, desi se simte vinovata de aceasta alegere stiind ca Travis nu e cel mai potrivit baiat pentru ea. Insa alaturi de el poate fi ea insasi, iar de data aceasta are parte de tot ceea ce-si doreste: iubeste si este iubita.

In aceasta carte fericirea incepe din momentul in care o deschizi si nu inceteaza nici dupa ce o termini de citit.

„- Știu că am dat-o în bară, bine? Sunt impulsiv și iute la mânie, însă tu mi-ai intrat sub piele ca nimeni altcineva. Te porți de parcă mă urăști în momentul ăsta, iar în următorul ai nevoie de mine. Nu fac niciodată nimic cum trebuie și nu te merit… dar, la naiba, te iubesc, Abby. Te iubesc mai mult decât am iubit vreodată pe cineva sau ceva.”

„- Asta nu-i adevărat! Pigeon, te iubesc mai mult decât propria-mi viață, a rostit el, rănit.
– Exact asta am vrut să spun. E o nebunie.
– Nu e o nebunie. E adevărul.”

“In lumina slaba am vazut o lacrima curgandu-i din ochi, iar in clipa urmatoare a intins mana spre mine, si eu am ajuns in bratele lui ; buzele ni s-au unit.M a strans la pieptul lui in timp ce ma saruta,apoi mi a leganat fata intre palme, lipindu-si buzele si mai tare de gura mea,disperat după o reactie.
…Cand am simtit lacrimi fierbinti arzandu mi fata rece, l-am impins la o parte.
– Travis , lasa-ma-n pace!
N am apucat sa fac decat cativa pasi, cand m a apucat de incheietura mainii.Bratul imi era intins la spate. Nu m am intors.
– Te implor!
Bratul mi a fost tras in jos, caci el ingenunchea.
– Abby, te implor! Nu face asta!
M am intors si i am vazut expresia agonizanta, apoi mi-am mutat privirea de pe bratul meu la al lui, vazandu mi numele cu litere groase, negre, pe incheietura lui “

„Povestea relaţiei dintre Abby Abernathy şi Travis Maddox constituie o excelentă radiografie a adolescenţei, cu toate frământările, visurile şi frumuseţea ei.” -Reading, Eating & Dreaming

„Vă garantez că veţi fi atât de captivaţi de această carte, încât veţi lasa orice altă activitate deoparte!” – BookWhisperer Reviews

„Am făcut o adevărată pasiune pentru personajele acestui roman.” – The Daily Quirk

„ …Noul meu romance preferat, cu o doză subtilă de erotism rafinat.” – Nightly Reading Review

Despre autor.

Jamie McGuire s-a născut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescută de mama ei în Blackwell, unde a absolvit liceul în 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma şi Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Jamie locuieşte la Enid, Oklahoma, cu soţul său şi cei trei copii ai lor. Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie pentru tineret care îmbină tema dragostei cu fenomenele paranormale. Ca şi trilogia Fifty Shades a lui E L James, Fericirea începe azi a devenit un fenomen al pieţei de carte, înregistrând vânzări fabuloase, deşi initial romanul a fost publicat doar pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares