Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
26755336_1992262220813467_1911593531_n
Autori internationali

Eckhart Tolle: Un pamant nou

26755336_1992262220813467_1911593531_nAparuta la Curtea Veche, Un pamant nou este o carte cu adevarat profunda care incerca sa iti deschida ochii si sa iti arate ca de fapt lucrurile cu adevarat valoroase se afla in interior, nicidecum in lumea exterioara. O lectura care te va face sa intelegi cat de importanta este “trezirea” si constientizarea “lumii fara forme”. Numai atunci, cand  o vei descoperi, vei fi capabil sa simti adevarata bucurie si pacea interioara.

“In cazul unora,  lectura acestei carti va initia procesul trezirii. In cazul altora, functia pe care o indeplineste aceasta carte  este aceea de a-i ajuta sa-si dea seama ca au inceput deja sa se trezeasca si de a-i determina sa intensifice si sa accelereze procesul. O alta functie a acestei carti este de a-i ajuta pe oameni sa recunoasca egoul in ei ori de cate ori incearca acesta sa recapete controlul si sa eclipseze constiinta ce a inceput sa-si faca aparitia.”

Intr- o lume tot mai insetata de cunoastere spirituala,  intr-un secol in care cautarea de sine a imbracat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a incepe sa cada datorita intelegerii faptului ca acelasi unic adevar le-a fundamentat pe toate,indrumatorii spirituali sunt cu atat mai necesari si bine-veniti. Fie ca talmacesc mesajul iluminatilor care au trait cu secole in urma, fie ca isi expun propria viziune asupra cailor ce trebuie urmate in lumea moderna, aportul lor la limpezirea intelegerii aspectelor evolutiei este unul esential.

“Scopul principal al cartii nu este acela de a instaura noi credinte si nici acela de a incerca sa va convinga de ceva anume, ci de a infaptui o schimbare in constiinta voastra, cu alte cuvinte, de a va trezi.”-Eckhart Tolle

 “Exista ceva realemente profund in textul acestei carti, indiferent  daca esti de acord sau nu cu cele scrise.”- Publishers Weekly

downloadDespre autor.

ECKHART TOLLE este considerat unul dintre cei mai originali si mai inspirati calauzitori ai timpului nostru. S-a nascut in Germania, unde si-a petrecut primii 13 ani din viata. Dup ace a absolvit Universitatea din Londra, a obtinut o bursa de cercetare la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, in urma unei transformari spirituale profunde,  vechea sa identitate a fost literalmente  dizolvata si viata i s-a schimbat radical.

Urmatorii ani s ii-a dedicate intelegerii, integrarii si aprofunarii acestei transformari, care a marcat inceputul unei intense calatorii interioare.

Eckhart Tolle nu s-a aliat niciunei traditii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Invataturile sale transmit un mesaj simplu si in acelasi timp profund, cu claritatea si simplitatea vechilor maestri spirituali: exista o cale catre eliberarea  de suferinta si dobandirea pacii interioare. In prezent, calatoreste mult, raspandindu-si invataturile in intreaga lume. Din 1996, locuieste in Vancouver, Canada.

De acelasi autor, la Curtea Veche Publishing au mai aparut Puterea prezentului- Ghid practice (2009) si Linistea vorbeste (2009).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares