Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Clare Mackintosh: Te las sa pleci

19047617_1691660470873645_12591446_nAparut la Editura TREI,  Te las sa pleci este romanul de debut al autoarei Clare Mackintosh care i-a adus un mare succes, castigand premiul Theakston Old Pelicular Crime Novel 2016.

“Totul s-a petrecut atat de repede. Oare n-ar fi putut face nimic ca sa impiedice dezastrul?

Intr-o fractiune de secunda, existenta Jenney Gray se transforma in cosmar. Singura ei speranta de a depasi momentul este sa se indeparteze de tot ce-i este familiar si s-o ia de la capat.

Cu o nevoie dispearata de  a se elibera, Jenna se refugiaza intr-o casuta uitata de lume pe coastele Tarii Galilor, dar continua sa fie bantuita de temerile ei, de durere si de amintirile unei nopti cumplite de noiembrie care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Pas cu pas, Jenna intrezareste o sansa la fericire in viitorul ei. Dar trecutul o ajunge din urma si consecintele pot fi devastatoare…”

“Terifiant, captivant si sensibil, Te las sa pleci este un roman scris cu maiestrie, iar intriga e dementiala.”- Paula Hawkins

“Un debut senzational…o intensitate uimitoare care te prinde si nu-ti mai da drumul. Rasturnari de situatie care-ti taie rasuflarea.”- Daily Mail

“Povestea e foarte convingatoare, mai ales ca autoarea a fost ofiter de politie. Cu un debut atat de bun ca acesta, ce au pierdut fortele de ordine a castigat literatura politista.”- Sunday Mirror

19075039_1691660450873647_1630789193_nDespre autor.

CLARE MACKINTOSH  a lucrat doisprezece ani in politie, apoi a fost jurnalist independent si consultant social media. Este fondatoarea Festivalului de Literatura Chipping Norton. In prezent este scriitoare profesionista si locuieste in Cotswolds impreuna cu sotul ei si cei trei copii.

Clare Mackintosh este patroana Silver Star Society, o organizatie caritabila care ofera asistenta medicala mamelor cu probleme in timpul sarcinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares