Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

Cadoul perfect de 1 iunie : cărţi pentru copii isteţi #CONCURS

Cei de la Editura TREI au lansat o noua colecţie de cărţi pentru copii. #CineAFost este o serie de biografii de mare succes in Statele Unite, dedicata copiilor de 7-12 ani care vor sa afle mai multe informatii despre…omeni mari care ao schimbat lumea 🙂 – personalitati istorice si contemporane. Cartile sunt foarte usor de citit dar si pline de informatie utila. Datele biografice ale fiecare personalitati sunt imbogatite cu mici detalii despre epoca in care a trait si sunt insotite de ilustratii. Aceste volume pot fi folosite atat ca surse de inspiratie la scoala, cat si ca lecturi de timp liber, care vor imbogati bagajul de cultura generala al celor mici.

cine a fost editura trei

Cine a fost….Albert Einstein  | Cine a fost…Leonardo Da Vinci | Cine a fost…William Shakespeare

Cartile acestei colectii sunt cadouri perfecte pentru premiile scolarilor de final de an sau chiar carti pentru vacanta de vara. Iar editura organizează pe pagina  de Facebook  un concurs pentru toti scolarii pasionati de lectura, prin care clasele castigatoare cat si dascalii lor pot primi cadou cartile din seria #CineAFost.

Iata si alte titluri pentru copiii lansate recente de la cei de la Editura TREI. Pe unele dintre ele cei mici le pot primi cadou pe pagina noastră de Facebook, in cadrul concursului #iubescsacitesc…de mic pentru Ziua

Copilului.In aşteptarea lui ‪#‎1iunie‬, am pregătit un cadou pentru toţi micii cititori: Aşteptăm cu drag poze cu ei şi cărţile lor preferate. Iar de Ziua Copilului, pe 6 dintre ei ii recompensăm, prin tragere la sorţi, cu una dintre cele 6 cărticele drăgălaşe oferite de Editura TREI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares