Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
eve_1
Autori internationali

Anna Carey: Eve

eve
“A iubi pe cineva înseamnă a şti că viaţa ta ar fi mai rea fără acea persoană!”(Anna Carey)

Cheia cărţii

„O fascinantă aventură distopică, petrecută în 2032, la şaisprezece ani după ce un virus mortal a şters aproape întreaga populaţie de pe faţa pământului. Evocativă, romantică şi uneori înspăimântătoare, Eve este primul roman dintr-o nouă trilogie captivantă, cu o eroină de neuitat.

In ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă. Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă, Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.”

Povestea cărţii

Eve este o fată de optsprezece ani care trăieşte într-o şcoală internat. Acţiunea cărţii este plasată în viitor, unde în urmă cu şaisprezece ani un virus mortal a şters de pe faţa Pământului majoritatea oamenilor.

Ea fuge de de la şcoala internat, după ce află că viitorul ei după terminarea şcolii nu va fi deloc aşa cum se aştepta ea. Astfel ajunge în sălbăticie şi o întanleşte pe Arden, o fată de la şcoala de la care a aflat teribilul adevăr. Deşi la început pare dură şi răutăcioasă, Arden se dovedeşte a fi o persoana minunată, de care te ataşezi imediat, şi care avea nevoie de o prietenie strânsă, pe care o gaseşte ulterior la Eve.

Dar cum în majoritatea cărţilor trebuie să existe şi o poveste de iubire, ne îndreptăm atenţia către Caleb. El este un băiat rebel care trăieşte în sălbăticie şi cu care Eve înfiripă o frumoasă poveste de dragoste.

Eve va fi pusă la un moment dat într-o situaţie dureroasă, în care va trebui să aleagă între dragoste şi supravieţuirea ei, în contextul unei lumi secătuite de sentimente…Ce va alege? Ei bine pentru asta va trebui sa citeşti cartea şi să descoperi multe alte mistere pe care această carte le deţine.

Motive să citeşti

Pentru că este „O aventură captivantă, de neuitat, şi o nouă imagine, plină de prospeţime, a ceea ce înseamnă adevărata dragoste.” – LAUREN KATE

Pentru că este o carte ce te atinge într-un mod diferit faţă de cum ţi-ai imagina, te face să te gândeşti la ce înseamnă fiecare lucru pe care îl citeşti, să îl analizezi cu atenţie şi să te gândeşti la cum ai reacţiona tu dacă ai fi acolo.

Pentru că ajungi să cunoşti o altfel de mentalitate a oamenilor şi ajungi, poate, să te gândeşti la cât de mult se poate schimba totul într-‚o clipită. Să cunoşti cum e să traiesti mereu cu teamă, la cum e să nu ai nicio clipă de fericire completă.

Despre autor

Anna Carey, autoarea trilogiei Eve , a crescut în Long Island ca fiica a unei profesoare la o școală specială și a unui astronom. De mică și-a dorit să devină pictoriță, procuror, terapeut sau desinger, dar a ales o cariera de scriitor- singura care îi permitea să fie toate cele menționate. A studiat Literatura și Creative Writing la New York University . După studii a lucrat la o publicație pentru copii ca editor înainte să-și ia Masteratul în Ficțiune la Colegiul din Brooklyn. Acum trăiește în Los Angeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares