Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
22547613_1863547987018225_1275415155_n
Autori internationali

Agnes Martin-Lugand: Fericirea imi scapa printre degete

22627458_1863547993684891_1092725584_nAparuta la Editura Trei,  este “portretul convingator al unei femei in cautarea propriei identitati, Fericirea imi scapa printre degete ne atrage intr-o aventura ametitoare de care, asemenea lui Iris, cititorului ii va fi greu sa se elibereze.”

Pasiunea lui Iris a constat intodeauna in a crea haine, fiind singurul lucru care ii aducea fericire. Insa, din cauza parintilor care nu erau de acord cu acest lucru, ea nu isi poate urma visul si ajunge sa lucreze la o banca si sa aiba un sot pentru care profesia este mult mai importanta decat femeia de alaturi.

Viata monotona si sufocanta in care traieste Iris urmeaza sa se schimbe atunci cand este  dezvaluit  secretului parintilor sai. In acest moment, ea decide sa isi ia viata in maini si pleaca in Paris la o scoala de croitorie unde o cunoaste pe Marthe, cea care ii devine mentor si muza.

Marthe este o personalitate feminina puternica de la care Iris nu invata numai arta croitoriei, ci mai invata arta de a fi o femeie puternica si increzatoare in propriile forte.

Intrand in aceasta lume noua, protagonista incepe sa isi puna intrebari ce privesc viata ei, relatia cu Pierrre si daca nu este prea tarziu sa o ia de la inceput cu totul. Oare este gata sa se intoarca la orasul sufocant si la sotul preocupat doar de cariera sau isi va face curaj si isi va lua viata in maini pentru a-si urma visul?

Acest lucru il vei puta afla doar citind aceasta frumoasa carte in care, cu siguranta, vei reusi sa te regasesti.

 “Scrisul lui Agnes Martin Lugand e o forta descatusata.”Le Parisien

“Fericirea imi scapa printre degete  este un amestec de simplitate si profunzime. Dincolo de povestea acestei tinere femei, autoarea, care e si psiholog, isi indeamna cititorii sa-si puna intrebari despre propriile vieti. Cum fiecare dintre noi poate, intr-o zi, sa mediteze asupra destinului sau si asupra alegerilor pe care le face, Iris ne demonstreaza ca exista mereu posibilitatea unui nou inceput.”Paris Match

22551811_1863547963684894_588746545_nDespre autor.

 Dupa ce a profesat ca psiholog timp de sase ani, Agnes Martin- Lugand s-a dedicate scrisului, publicandu-si primul roman, Oamenii fericiti citesc si beau cafea, in regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, in decembrie 2012. Remarcata rapid de bloggerii atenti la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul in lumea editoriala traditional. Astfel, romanul sau a cunosut un success urias, fiind tradus in mai multe limbi. Drepturile de ecranizare au fost achizitionate de producatorul american Harvey Weinstein.

Cartile lui Agnes Martin-Lugand s-au vandut in Franta in peste 2 milioane de exemplare.

La Editura Trei, de aceeasi autoare, au aparut Imi pare rau sunt asteptata…, Viata e usoara, nu-ti face griji si Oamenii fericiti citesc si beau cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares