Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
24257726_1932168826822807_783265819_n
Autori internationali

Abby McDonald: Jane Austen merge la Hollywood

24282389_1932168850156138_1525101784_nAparuta la Editura ALL, “Jane Austen merge la Hollywood” este o lectura usoara, relaxanta si care te va face sa indragesti personajele si felul de a povesti a lui Abby McDonald.

O versiune contemporana a romanului Ratiune si simtire, care le aduce in scena pe Grace si Hallie, doua surori care sunt nevoite, dupa moartea tatalui lor, sa se mute  in casa unui unchi foarte bogat din  Beverly Hills.

Aici isi incep o noua viata, Hallie se lasa purtata de magia Hollywood-ului  si aspira sa ajunga o actrita celebra. Se indragosteste de Dakota Kane, solistul trupei Take Fountein cu care are o relatie un timp, insa acesta este nevoit sa plece apoi impreuna cu trupa la New York pentru a inregistra un album.

In acest timp Grace, suspina in tacere dupa Theo, unchiul lor vitreg. Intre cei doi se legase o prietenie foarte stransa care a fost intrerupta de plecarea acestuia pe Coasta de Est.

Cele doua surori sunt firi  foarte diferite, in timp ce  Grace este cea matura, rationala si care prefera sa pastreze pentru sine drama sentimentala, Hallie este cea exuberanta si usor superficiala. Cu toate acestea, mereu au grija sa se protejeze una pe alta si  aprofundand romanul vei ajunge sa le indragesti pe amandoua la fel de mult.

Doua povesti de dragoste frumoase, adolescentine, care iti vor aduce zambetul pe buze si care te vor amuza pe alocuri.

 “O poveste de dragoste care ii va cuceri in primul rand pe adolescenti.”Booklist

“Amuzati de excesele lui Hallie sau exasperate de reticenta lui Grace, cititorii vor sfarsi prin a le indragi pe amandoua eroinele lui Abby McDonald.”Kirkus Reviews

“O poveste nu are nevoie de personaje negative, ci pur si simplu de personaje care sa-l confrunte pe protagonist cu slabiciunile lui. A distribui pe cineva in rolul de personaj negativ poate sa fie un artificiu narativ destul de lenes. Cred ca toate personajele trebuie sa aiba mobiluri plauzibile si o personalitate bine conturata, asa ca fac tot ce pot sa empatizez cu toti eroii mei.”Abby McDonald

24257590_1932168836822806_134203562_nDespre autor.

ABBY MCDONALD s-a nascut in Sussex, Anglia si a studiat stiinte politice, filosofie si economie la Oxford University. A lucrat in jurnalism, iar in prezent este scriitoare profesionista. A publicat cinci romane pentru adolescenti, printre care si Jane Austin merge la Hollywood. In 2013, sub pseudonimul Abigail Haas, si-a publicat primul thriller pentru adolescenti- Dangerous Girls. In  afara de romane pentru tineri, a scris si The Popularity Rules (2008), si The Liberation of Alice  Love (2010).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares