Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
summer-books-feature_resized
Topuri si Liste

5 lecturi ușoare de plajă pentru o vacanță memorabilă

Știi acel moment în care îți faci bagajul și cauți cartea perfectă pentru vacanță? Pentru că eu mă întâlnesc adesea cu el, săptămâna aceasta am selectat pentru voi  5 volume “răcoroase” de pus în geanta de voiaj, care se savurează cel mai bine cu degetele de la picioare cufundate de nisip și pielea sărutată de soare.

Oscar și Tanti Roz te îndeamnă: „…priveşte lumea în fiecare zi ca şi cum ai vedea-o pentru întâia oară„. Mai multe despre romanul lui Eric-Emmanuel Schmitt, în recenzia noastră.

20160529_024508-940x480

Înainte să te cunosc de Jojo Moyes te va purta într-o călătorie romantică și imprevizibilă care te provocă sa te gândești ce e de făcut atunci când trebuie să-ți sacrifici propria fericire de dragul celui pe care îl iubești. Recenzia noastra aici.

inainte-sa-te-cunosc

Lectii de magie sau Cum să-ți cultivi creativitatea de Elizabeth Gilbert te va provoca să îndrăznești să te lași inspirat pentru a putea experimenta Marea Magie, sau creativitatea fără granițe.

IMG_20160317_104234-1-576x450

Fata din tren de Paula Hawkins îți va intra sub piele de la primele capitole. Un thriller psihologic captivant si o poveste intrigantă sunt ingredientele care mă asigură nu vei lăsa din mână această carte.

fata-din-tren-paula-hawkins

Fluturi de Irina Binder este un alt fel de poveste de dragoste care pe lângă fluturii din stomac te va ajuta “să nu uiți că niciodată nu va fi târziu să o iei de la început, să te îndrăgostești și să te reinventezi”.

fluturi

Sper că v-am ajutat, măcar cu câteva idei de ce ați putea răsfoi între un Pina Colada și o baie de soare și sare. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Shares