Citeste si descopera lumea cartilor
There's a life in every book
Autori internationali

4 lecturi de vară și cocktailuri aromate cu care să le asortezi

Să te pierzi cu orele într-un roman bun e una dintre micile plăceri ale vieții cu care ar trebui să te răsfeți ori de câte ori ai ocazia. Dacă ești un cititor avid, probabil ai deja o listă lungă de cărți care te-au surprins în mod plăcut și pe care cu greu ți le-ai putut scoate din cap după ce ai ajuns la ultima pagină.

Noi îți mai propunem încă 4 titluri care te vor ține captiv de la început până la sfârșit, iar pe lângă acestea, ți-am oferit și câteva sugestii de băuturi în compania cărora să le servești. Cafeaua și ceaiul sunt deja cele mai bune prietene ale cărților, însă și cocktailurile au potențialul lor de a fi buni tovarăși de lectură. Sunt ușor de preparat, le poți improviza la tine acasă după bunul plac, iar pentru o experiență de gust desăvârșită, îți recomandăm să le îmbogățești gustul cu siropurile de mixologie Vincenzi.

Marele Gatsby – Un cocktail cu sirop Vincenzi Blue Curacao

F. Scott Fitzgerald a lăsat în urmă un roman-bijuterie care devine nemuritor pe măsură ce timpul trece – chiar dacă lumea evoluează, rămâne în continuare guvernată de valori distorsionate de bani și avuție. Povestea de dragoste dintre Jay Gatsby și Daisy ne dă de înțeles că o dragoste netrăită la timp nu mai poate fi niciodată reluată. O iubire dulce-amară merită un cocktail pe măsură, îmbogățit cu siropul Vincenzi Blue Curacao, creat din extracte naturale de portocale amare, o băutură fresh și răcoritoare alături de care poți parcurge romanul Marele Gatsby.

Dragoste în vremea holerei – Un cocktail cu sirop Vincenzi Fragola

Povestea de dragoste dintre Fernando Ariza și Fermina Daza, extinsă nu doar în vremea holerei, ci și dincolo de ea, este impresionantă tocmai prin trăinicia ei. Cei doi se îndrăgostesc fulgerător în tinerețe, însă căsătoria Ferminei cu Juvenal Urbino, un doctor prosper și educat, îl forțează pe Fernando să-și mențină dragostea ascunsă, așteptând ziua în care Fermina va fi din nou liberă, pentru a-i mărturisi încă o dată cât de mult o iubește. Ziua cea mare sosește după 51 de ani, 9 luni și 4 zile, iar un cocktal însiropat cu Vincenzi Fragola îți va ține companie pe măsură ce răsfoiești romanul și citești una dintre cele mai puternice și durabile povești de dragoste din literatura universală.

Fără ideal – Un cocktail cu sirop Vincenzi Menta

Leon Ploszowski, un tânăr de 35 de ani, experimentează mai multe forme ale iubirii față de 3 femei diferite, însă după eșecul fiecărei încercări de a lega o relație cu ele, își dă seama că pentru el, iubirea adevărată are doar un singur nume: Aniela. Însă căsătoria Anielei cu comandantul Kromicki și respingerile repetate ale încercărilor lui Leon de a o recuceri îi țin la distanță pe cei doi. Sfârșitul tragic al Anielei îl îndeamnă pe Leon să o urmeze până dincolo de neființă. O carte pe cât de frumoasă, pe atât de tulburătoare, ce poate fi parcursă în compania unui cocktail aromat cu siropul Vincenzi Menta. Căci așa este și gustul poveștii de iubire dintre Leon și Aniela – de mentă, nici dulce, dar nici amar.

Fata din tren – Un cocktail cu sirop Vincenzi Granatina

Fata din tren este un roman care-ți intră pe sub piele aproape imperceptibil. Este genul de carte la care, chiar și după ce ai terminat-o de ceva timp, încă te mai gândești noaptea când te pui în pat. Un thriller în esență, prin intermediul lui Rachel, ai ocazia să descoperi două povești despre căsnicii încercate de vicii, care se desfășoară în plan paralel. Mintea lui Rachel e deseori confuză, din cauza problemei cu alcoolul pe care o are, dar narațiunea îți lasă adesea indicii de care să te agăți pentru a da pagină după pagină, în încercarea de a ajunge la adevăr. O astfel de carte trebuie savurată pe îndelete, în compania unui cocktail aromat cu sirop Vincenzi Granatina.

Tu ce preferi să bei atunci când citești romanele preferate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares